2014-03-16 22:38:54
Φωτογραφία για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ 3-1 (19-25, 25-18, 25-20, 25-23)... Οι κούπες είναι αμέτρητες…
Με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ να κάνει... πάρτι στην Καλαμάτα ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-1 της Κηφισιάς στον τελικό του φάιναλ-4 Κυπέλλου ανδρών και πανηγύρισε το 15ο τίτλο στην ιστορία του.

Ο ενθουσιασμός της Κηφισιάς για την πρώτη της παρουσία σε τελικό ήταν εμφανής απ’ την αρχή, φτάνοντας άνετα στο 1-0 σετ με φοβερή ανατροπή από 13-9.

Παρά την απώλεια του σετ όμως, αλλά και την απώλεια τριών παικτών αφού Σμαραγδής, Στεφάνου και Βολουδάκης τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του ματς, οι Πειραιώτες βρήκαν τις λύσεις για να φτάσουν στον τίτλο.

Ο Βούλγαρος διαγώνιος του Ολυμπιακού το πήρε… πάνω του και κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τον τίτλο του MVP οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στη μεγάλη νίκη.

Οι δύο ομάδες έμειναν πολύ κοντά στο δεύτερο σετ, όμως Γιορντάνοφ και Καλντέιρα «καθάρισαν» στα δύσκολα και έκαναν το 25-18, ενώ στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός έδειδε τη δύναμή του και επιβλήθηκε πιο εύκολα απ’ ότι στο προηγούμενο.


Ο τελικός πάντως έγινε θρίλερ στο τέταρτο σετ. Καμία απ’ τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα μέχρι το 19-19, όμως ο Ολυμπιακός φάνηκε πιο ψύχραιμος και «χτύπησε» στους τελευταίους πόντους, πανηγυρίζοντας τον τίτλο με 3-1.

Τα σετ: 19-25, 25-18, 25-20, 25-23 

Τα συγχαρητήριά της στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για την κατάκτηση του 15ου Κυπέλλου στο τμήμα βόλεϊ των ανδρών έστειλε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Όλη η «οικογένεια» του Ολυμπιακού γιορτάζει την κατάκτηση του 15ου Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών. Γι’ αυτό και η ΠΑΕ έστειλε τα συγχαρητήριά της στον Ερασιτέχνη για τη σκληρή δουλειά που κάνει και την μεγάλη επιτυχία με τον τίτλο κόντρα στην Κηφισιά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα βόλεϊ Ανδρών, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, 15ου στην ιστορία του συλλόγου.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν τις δυσκολίες που προέκυψαν ακόμη και κατά τη διάρκεια του τελικού και έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου!

Πρόκειται για μία ακόμη μεγάλη επιτυχία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!

Οι κούπες είναι αμέτρητες…»

 http://www.sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ