2014-03-20 13:38:04
Φωτογραφία για Ανακοίνωση της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς-Ανταρσία στην Κ. Μακεδονία
Η Αντικαπιταλιστική Αριστερά-Ανταρσία στην Κ. Μακεδονία χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις της... πρώτης μέρα της 48ωρης απεργίας στο δημόσιο τομέα στις 19-20/3 ενάντια στις απολύσεις εκπαιδευτικών, σχολικών φυλάκων, υγειονομικών, εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ κ.ά., τη διάλυση των κοινωνικών υπηρεσιών του δημόσιου τομέα και συνολικά την πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.

Με συσπείρωση των εργαζομένων στα πρωτοβάθμια σωματεία και τον ανυποχώρητο αγώνα μπορεί αυτή η πολιτική να ανατραπεί και να ξεπεραστεί η απαράδεκτη πολιτική της διαμαρτυρίας χωρίς αύριο της ΑΔΕΔΥ και η «αγωνιστική ανακωχή» των ΕΚΘ και ΓΣΕΕ.

Ο αγώνας για ήττα της ανεργατικής πολιτικής στο δημόσιο τομέα είναι κομμάτι της πάλης ενάντια στην ανεργία, τις απολύσεις, την απλήρωτη εργασία, την εργοδοτική ασυδοσία που πλήττουν και τον ιδιωτικό τομέα.

Η Αντικαπιταλιστική Αριστερά-Ανταρσία στην Κ. Μακεδονία, μαζί τις αντικαπιταλιστικές δημοτικές κινήσεις Ανταρσία στη Θεσσαλονίκη για την Ανατροπή και Ανυπακοή στις γειτονιές των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης, καλούν τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία και τους συνταξιούχους να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις της δεύτερης απεργιακής μέρας ―στη Θεσσαλονίκη στις 11πμ στο άγαλμα Βενιζέλου― αλλά και της αυριανής απεργίας της ΟΛΜΕ ενάντια στις απολύσεις και υπέρ του δημόσιου και δωρεάν σχολείου και τη συγκέντρωση των ΕΛΜΕ και πάλι στις 11πμ στο άγαλμα Βενιζέλου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ