2014-03-20 13:39:15
Φωτογραφία για Αποφυλακίζεται ο Ασημάκης Κατσούλας, ένας από τους Σατανιστές της Παλλήνης
Ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του Ασημάκη Κατσούλα; Πρόκειται για άνθρωπο που προσπαθεί να απεγκλωβιστεί ειλικρινά από το παρελθόν του ή είναι ακόμη και σήμερα δέσμιος των αλλόκοτων παιχνιδιών του μυαλού του;

Ήταν 7 Ιουνίου 1995 όταν άρχισε στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο Αθήνας η δίκη των «σατανιστών της Παλλήνης». Έχουν περάσει σχεδόν 19 χρόνια. Οι Κατσούλας, Δημητροκάλλης και Μαργέτη, κάθονται στο εδώλιο, κατηγορούμενοι για τις δύο δολοφονίες γυναικών.

Ο Ασημάκης Κατσούλας ήταν αυτός που εισέπραξε και την μεγαλύτερη ποινή. Δυο φορές ισόβια 12 χρόνια και κάτι μήνες. Ο «όμορφος» της ομάδας γεννήθηκε το Μάιο του 1972 και διέμενε στην Κάντζα. Δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι αφού είχε συμπληρώσει τα 17 του, είχε ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση και διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος.

Μετά το 1990, άρχισε να χάνει την επαφή του με την οικογένειά του, η οποία δεν γνώριζε τίποτα για τις πράξεις του μέχρι τη σύλληψή του, το 1993. Θεωρείται ο «εγκέφαλος» της τριάδας των σατανιστών, με τους συγκατηγορούμενούς του να τον σκιαγραφούν σαν μια αυταρχική προσωπικότητα που μπορούσε να παίρνει αυτό που θέλει και να ελέγχει τη βούλησή τους.

Τις επόμενες μέρες ο αρχηγός της ομάδας των Σατανιστών αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος από τις αγροτικές φυλακές Αγιάς των Χανίων Πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ