2014-03-20 13:47:05
Φωτογραφία για ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ...
Τις επαφές που είχαν οι εκπρόσωποι του Κώστα Μανωλά στην Αγγλία αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της "SportDay", αναφέροντας ότι η Γιουνάιτεντ είναι μία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Τέλος μπήκε στην εκπληκτική πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League, μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» της διοργάνωσης.

Μέσα σε αυτό το διάστημα αρκετοί από τους ερυθρόλευκους»ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους, με τον Κώστα Μανωλά να είναι ένας από αυτούς που σημείωσαν στα μπλοκάκια τους οι σκάουτερ και οι εκπρόσωποι που λειτούργησαν για συλλόγους του εξωτερικού.

Σύμφωνα, όμως, με το δημοσίευμα ο νέος μάνατζερ που συνεργάζεται πλέον ο διεθνής στόπερ είχε φτάσει από τη Δευτέρα στην Αγγλία εν όψει του αγώνα με τους «κόκκινους διαβόλους».

Πρόθεσή του ήταν να μιλήσει από κοντά με τις ενδιαφερόμενες αγγλικές ομάδες για τον 23χρονο αμυντικό και από τις τρεις που φέρονται να παρακολουθούν την περίπτωσή του, με τη Γιουνάιτεντ να είναι μία από αυτές.

Υπενθυμίζεται ότι τον Γενάρη ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει η Νάπολι και η Ρόμα, ενώ είχε ακουστεί ότι η Φούλαμ – στο περιθώριο των συζητήσεων για την απόκτηση του Μήτρογλου – είχε μιλήσει για τον Μανωλά.

Επίσης, είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι και η Λίβερπουλ είχε τσεκάρει τον διεθνή αμυντικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ