2014-03-26 22:21:59
Φωτογραφία για Παίρνουν διαζύγιο Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Βαγγέλης Μητρογιάννης
Με μια επίσημη ανακοίνωσή του στον συνάδελφο- και προσωπικό του φίλο- Γιώργο Σφακιανάκη ο γνωστός επιχειρηματίας έγραψε το απόγευμα της Τετάρτης τους τίτλους τέλους του γάμου του με τη 43χρονη ηθοποιό, τονίζοντας ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση εδώ και πολύ καιρό και πως ο χωρισμός τους ήταν πολιτισμένος.

Η ανακοίνωση αυτή έφερε προ εκπλήξεως την Αλεξάνδρα, που το έμαθε λίγη ώρα μετά από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο. Η ίδια βέβαια, σε συνέντευξή της στο ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα είχε αφήσει αρκετές αιχμές: "Σήμερα το διαζύγιο δεν είναι και η καταστροφή του κόσμου" είχε αναφέρει χαρακτηριστικά" τονίζοντας πως "τίποτα δεν κρατάει για πάντα".

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού που είχαν φανεί μόλις έναν χρόνο μετά τον γάμο τους στις 10 Οκτωβρίου του 2011 στο Island με κουμπάρο τον καλύτερο φίλο του γαμπρού, Γιώργο Μαζωνάκη. Τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι δεν έμενε μαζί, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες είχαν συναντηθεί τυχαία στα γενέθλια του κουμπάρου τους, φροντίζοντας να κρατήσουν τα προσχήματα ώστε να μην καταλάβει κανείς τίποτα. Αίσθηση μάλιστα είχε προκαλέσει η απουσία του Βαγγέλη από την επίσημη θεατρική πρεμιέρα της "Πρόβας Νυφικού" όπου πρωταγωνιστεί η Αλεξάνδρα.

Αυτή τη στιγμή το ζευγάρι δεν έχει πλέον επαφές και την επικοινωνία έχουν αναλάβει πλέον οι δικηγόροι τους.

Πηγή: entertv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ