2014-03-27 19:57:55
Φωτογραφία για Χρυσή Αυγή - Υμνοι σε Χίτλερ, Μουσολίνι, Σαλαζάρ -Αποκαλούν «εθνάρχες» τους αιμοσταγείς φασίστες της Ευρώπης...!!!
Την απόλυτη  ταύτιση της Χρυσής Αυγής με τη ναζιστική ιδεολογία και το φασισμό δείχνουν δύο νέα βίντεο  

από τη δικογραφία για τη δράση της οργάνωσης που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Στα βίντεο  που αλιεύθηκαν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των κατηγορουμένων για την εγκληματική  δράση της Χ.Α., εμφανίζονται μέλη του κόμματος να κάθονται ημίγυμνα γύρω από μια φωτιά ακούγοντας το κήρυγμα ομοϊδεάτη τους.

Στο πρώτο βίντεο, ο ομιλητής εξυμνεί, μεταξύ άλλων τη δικτατορία του Φράνκο στην Ισπανία, του Ιώννη Μεταξά στην Ελλάδα, τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι, ενώ στο δεύτερο γίνεται λόγος για «προπαγάνδα της αριστερής τρομοκρατίας» που υπάγεται στο «σιωνιστικό αρρωστημένο εγκέφαλο» και από την οποία πρέπει να προστατευθεί ο «αγνός» εθνικιστής.

Στο πρώτο βίντεο ο «ομιλητής» στην κατήχηση των μελών αναφέρει:

«Με τους εθνάρχες τους στην πρώτη γραμμή των συμπλοκών ανακατέλαβαν την εθνική τους κυριαρχία
. Ήταν οι Πορτογάλλοι με τον Αντόνιο Ντε Ολιβέιρα Σαλαζάρ, ήταν ο Φρανσίσκο Φράνκο με τους Ισπανούς φαλαγγίτες, ήταν ο Μουσολίνι με τους μελανοχιτονες στην Ιταλία, ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ με το εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα των Γερμανών που κατάφεραν να επισκευάσουν την πληγωμένη από τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο Γερμανία και να δώσουν στους Γερμανούς αληθινή εθνική ελευθερία. Οι εθνικοσοσιαλιστές έδωσαν στο Γερμανικό λαό ζωή και υπερηφάνια.

Έκαναν ένα κατεστραμμένο κράτος μια νέα Γερμανική αυτοκρατορία. Και οι Έλληνες όμως δεν έμειναν πίσω σε αυτή την πνευματική και ιδεολογική επανάσταση. Γνήσια τέκνα των αρχαίων Ελλήνων, αναδείξανε την επανάσταση της 4ης Αυγούστου με αρχηγό και εθνάρχη τον Ιωάννη Μεταξά. Ήταν οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές αυτοί που ξαναέχτισαν το ελληνικό κράτος πέτρα-πέτρα με μόνα υλικά τα εθνικά ιδεώδη, με μόνα εργαλεία το σφυρί και το ξίφος υπό το βλέμμα του διπλού πέλεκη και του σταυρού».

Στο δεύτερο βίντεο υπογραμμίζει με στόμφο : «Διάλεξα πιο ματωμένο κομμάτι της ιστορίας, το πιο μάλλον εντός εισαγωγικών ματωμένο αν θέλετε κομμάτι της ιστορίας, αυτής της ιδεολογίας -θα ήθελα να τονίσω ότι είναι σημαντικό κάποιος και πόσο μάλλον ένας εθνικιστής να γνωρίζει μερικές πτυχές από την Ευρωπαϊκή ιστορία χωρίς να παρασύρεται από την προπαγάνδα της αριστερής τρομοκρατίας, η οποία υπάγεται με τη σειρά της στο σιωνιστικό αρρωστημένο εγκέφαλο. Επίσης ένας αληθινός εθνικιστής έχει καθήκον να κοιτά στα μάτια το παρελθόν χωρίς να φοβάται την κατακραυγή του ημιμαθούς περίγυρου.

Αρχικά θα αναλύσουμε τη σημασία του εθνικού σοσιαλισμού καθώς και το τι είναι. Η απάντηση στο ερώτημα τι είναι εθνικός σοσιαλισμός φαντάζει....που είμαι....συγνώμη λιγάκι... Η απάντηση στο ερώτημα τι είναι λαϊκός εθνικισμός φαντάζει τόσο δύσκολη να γραφεί όσο εύκολη να κατανοηθεί».

Πηγή: Υμνοι χρυσαυγιτών σε Χίτλερ, Μουσολίνι, Σαλαζάρ -Αποκαλούν «εθνάρχες» τους αιμοσταγείς φασίστες της Ευρώπης | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/148794#ixzz2xBeXcrzR
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ουρές στα φαρμακεία...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ουρές στα φαρμακεία...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ