2014-03-27 20:04:09
Φωτογραφία για Αντί θα προσέχουν τον Ομπάμα, τα... έτσουζαν! - Νέο σκάνδαλο στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ
Πριν από σχεδόν δυο χρόνια, πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών που συνόδευαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα στην Κολομβία είχαν κατηγορηθεί πως έκαναν σεξ με πόρνες. Αυτή τη φορά, στην Ολλανδία, δεν υπήρχε σεξ. Μόνο αλκοόλ.

Τρεις πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, στους οποίους είχε ανατεθεί η προστασία του Αμερικανού προέδρου κατά την παραμονή του στην Ολλανδία για τη Σύνοδο Κορυφής των G7 με θέμα την κρίση στην Ουκρανία, απολύθηκαν γιατί αντί να έχουν το νου τους στον Ομπάμα, το είχαν στο ποτό.

"Ο ένας τους βρέθηκε αναίσθητος από το μεθύσι στο χολ ενός ξενοδοχείου του Άμστερνταμ το πρωί της Κυριακής, την παραμονή της άφιξης του Αμερικανού προέδρου στην Ολλανδία" αποκάλυψε η Washington Post, επικαλούμενη τρεις ανώνυμες πηγές που πληροφορήθηκαν το περιστατικό.

Και οι τρεις πράκτορες που βρέθηκαν μεθυσμένοι επέστρεψαν στις ΗΠΑ και απολύθηκαν.

Η Μυστική Υπηρεσία, επίλεκτη αστυνομία αρμόδια για την ασφάλεια του Αμερικανού προέδρου, είχε ήδη προκαλέσει σκάνδαλο τον Απρίλιο του 2012, όταν πράκτορές της είχαν κατηγορηθεί για μεθύσι και συνευρέσεις με πόρνες στη διάρκεια της παραμονής του Ομπάμα στην Καρταχένα.

Ο εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας Εντ Ντόνοβαν επιβεβαίωσε πως η υπηρεσία "έστειλε πράγματι τρεις εργαζομένους στα σπίτια τους για πειθαρχικούς λόγους". Αρνήθηκε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο όμως.

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δεκαήμερο φεστιβάλ HOBBYTHESS
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δεκαήμερο φεστιβάλ HOBBYTHESS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ