2014-03-28 16:24:13
Φωτογραφία για Όταν ήταν με τον Νινιό την έλεγαν «sex symbol» και τώρα την κοροϊδεύουν για τα κιλά της!
Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η ηθοποιός μιλά για την αποχή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα, τον δεκαπεντάχρονο γιο της αλλά και τον λόγο που οι συνάδελφοι της την κοροϊδεύουν για τα παραπανίσια κιλά της!

Και ποιος δεν θυμάται το σέξι κορίτσι που δικαίως θεωρούσαν «sex symbol» να πρωταγωνιστεί στην σειρά «Μην φοβάσαι την φωτιά» με τον Γιώργο Νινιό! Η Ελευθέρια Ρήγου εξηγεί γιατί απείχε: « Έκλεισα κάπου τα... ρολά, αποστασιοποιήθηκα. Σταμάτησαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα», εξομολογείται στο Λοιπόν και συνεχίζει: «Πηγαίνω σε όλους τους συναδέλφους, τους λέω: «Να με έχετε υπόψη σας». Ξέρω πολύ κόσμο από το κύκλωμα και πλέον δεν χάνω επαφή, όπως έχασα αυτά τα 3 τελευταία χρόνια. Η πορεία μου τόσα χρόνια ήταν συνεχής, δεν είχα αποχή. Έγινε κάτι προσωπικό και... Είχα μια προσωπική ατυχία. Αυτό ήταν η αιτία που με κράτησε πίσω. Τώρα είμαι μια χαρά και πιστεύω ότι με αυτή τη δουλειά θα έρθουν κι άλλες. Μόλις ανοίγει ένα... παράθυρο, ανοίγουν κι άλλα, κι άλλες πόρτες», λέει. Όσο τα κιλάκια που έχει βάλει; «Μου τη «λένε» στο θέατρο, επειδή έχω παχύνει... Εντάξει, θα αδυνατίσω. Πάντα ένας ηθοποιός είναι ανασφαλής με την εικόνα του, κι εγώ έχω διάφορες , ανασφάλειες, αλλά έχω μάθει να τα περνάω μέσα από άλλα δεδομένα, που πλέον δε με ενοχλεί τόσο πολύ, λέω: «Αυτή είμαι, σε όποιον αρέσω».

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για το γιο της! «Ο γιος μου είναι 15 χρονών, περηφανεύεται τώρα που είμαι στο θέατρο. Έχω χωρίσει με τον μπαμπά του, αλλά έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Έρχεται στο σπίτι, είμαστε μια οικογένεια. Άλλο αν ο μπαμπάς και η μαμά δεν τα βρήκαν. Ο γιος μου είναι πολύ περήφανος για μένα», καταλήγει.

Πηγή: gossip-tv
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο Σαράγεβο η Τζολί
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο Σαράγεβο η Τζολί
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ