2014-04-01 19:38:04
Φωτογραφία για Υπαίθρια πάρκα γυμναστικής σε Λαγυνά και Λουτρά Λαγκαδά
Στη διάθεση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής παρέδωσε ο δήμος Λαγκαδά τα υπαίθρια πάρκα γυμναστικής που έχουν δημιουργηθεί, στην κεντρική πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Λαγυνών και στο χώρο των Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά (χώρος αθλητικών εγκαταστάσεων).

Ο δήμος Λαγκαδά στοχεύοντας στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και στην ανέξοδη άθληση όλων των δημοτών κάθε φύλου και ηλικίας, δίνει τη δυνατότητα υπαίθριας αερόβιας άσκησης σε κεντρικά σημεία του δήμου μας.

Τα υπαίθρια γυμναστήρια θα βοηθήσουν στη σωματική άσκηση και στην πνευματική ευεξία. Λόγω του γεγονότος ότι στους χώρους εκτός από τους ενήλικες θα παρευρίσκονται και παιδιά τα γυμναστήρια θα εμπλουτιστούν με όργανα για αθλοπαιδιές, μικρότερων ηλικιακά χρηστών.

Τα όργανα εκγύμνασης  ενηλίκων φέρουν ευανάγνωστες ταμπέλες με οδηγίες χρήσης και ενημέρωσης.

Οι υπαίθριοι χώροι εκγύμνασης περιλαμβάνουν: όργανα έκτασης ποδιών, stepper, ποδηλάτου, πολυόργανο έλξεων ώμων -κοιλιακών και ποδιών, βάδιση αέρος, διατάσεων ώμων, πάγκος κοιλιακών, παραλλήλων μπαρών, κινητή γέφυρα, διπλός ζυγός, αναρρίχηση, κύβος, μίνι, αναρρίχηση, μίνι αναρρίχηση, ξύλινη οριζόντια κλίμακα και μικτή αναρρίχηση.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αντάρτης Γ. Παπανδρέου...!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αντάρτης Γ. Παπανδρέου...!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ