2014-04-03 17:05:09
Φωτογραφία για Άντρες υποβάλλονται στο μαρτύριο της αποτρίχωσης για καλό σκοπό, δείτε τις αντιδράσεις τους! [photos&video]
Είναι ένα μαρτύριο στο οποίο υποβάλλονται συνήθως οι γυναίκες. Κι όμως, κάποια αρσενικά αποφάσισαν να περάσουν το... βασανιστήριο της αποτρίχωσης στα ευαίσθητα σημεία, για καλό σκοπό. Για μία καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο των όρχεων Πρόκειται για ένα θέμα που οι άνδρες δυσκολεύονται να συζητήσουν και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η συγκεκριμένη μορφή καρκίνου είναι εκείνη που πλήττει περισσότερο τους άνδρες μεταξύ 15 και 29 ετών, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Μία οργάνωση στον Καναδά αποφάσισε να προσεγγίσει με διαφορετικό, πιο χιουμοριστικό τρόπο το θέμα, για να επιστήσει την προσοχή στους άνδρες. Δημιούργησε λοιπόν ένα βίντεο στο οποίο καταγράφεται ο πόνος και η αγωνία 20 θαρραλέων ανδρών, οι οποίοι περνούν το βασανιστήριο της αποτρίχωσης στο πιο ευαίσθητο σημείο τους.

Οι εκφράσεις του προσώπου τους περιγράφουν με τον πιο εύγλωττο τρόπο το μαρτύριο που περνούν- ένας μάλιστα πίνει για να αντέξει- ενώ το βίντεο καταλήγει με την προτροπή «Εκθέστε τα ώστε να μπορείτε να τα ελέγχετε τακτικά».
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ