2014-04-05 21:40:05
Φωτογραφία για Επιστρέφουν οι τραυματίες σιγά-σιγά στον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την καλή του αγωνιστική κατάσταση και πέτυχε την τρίτη του σερί νίκη στην Ευρωλίγκα με 83-78 επί της Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη. Παρότι το παιχνίδι ήταν αδιάφορο μετά τα αποτελέσματα της Πέμπτης, οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν για την ιστορία και τον κόσμο τους (250 φίλοι τους δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα στο «Αμπντί Ιπεκτσί» και πήραν μία ακόμη ένεση αυτοπεποίθησης εν όψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν.

Η αποστολή επιστρέφει στη βάση της το Σάββατο και το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στους δύο τραυματίες. Ο μεν Στράτος Περπέρογλου νιώθει καλύτερα μετά τη θλάση στους προσαγωγούς που είχε υποστεί, στην προπόνηση της Κυριακής θα επιχειρήσει να αυξήσει ρυθμούς κι αν διαπιστωθεί πως δεν έχει κανένα πρόβλημα ίσως είναι στην αποστολή για το ματς της Δευτέρας με τον ΚΑΟΔ στο ΣΕΦ. Εφόσον δεν είναι 100% έτοιμος, ωστόσο, θα επανεμφανιστεί τρεις μέρες μετά στον «εμφύλιο» με τον Παναθηναϊκό για το φινάλε του Top 16.


Όσον αφορά στον Γιώργο Πρίντεζη που είχε υποστεί θλάση στα πλευρά, κάνει ατομικές προπονήσεις ανεβάζοντας καθημερινά την ένταση. Δεν θα παίξει σίγουρα τη Δευτέρα και το πιθανότερο είναι ούτε την Πέμπτη, προκειμένου να εμφανιστεί πανέτοιμος για τα play offs που αρχίζουν τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Όσο για τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, που είχε κάποιες μικροενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Στο μεταξύ, ο Μάρντι Κόλινς φαίνεται να κερδίζει πόντους στον Ολυμπιακό. Η χθεσινή του εμφάνιση, με 4 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ήταν η καλύτερη με τη φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης. Το θέμα απόκτησης γκαρντ δείχνει να έχει «παγώσει», αλλά όσο δεν δηλώνεται στο ρόστερ της Α1 ο Σερμαντίνι αντί του Μπέγκιτς ουδείς μπορεί να αποκλείσει την έκπληξη. Άλλωστε η προθεσμία για μεταγραφή λήγει μετά το τέλος της κανονικής περιόδου και πριν αρχίσουν τα play offs του πρωταθλήματος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
4561 - Αγιασμένοι Τόποι
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
4561 - Αγιασμένοι Τόποι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ