2014-04-06 21:21:33
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-0: Πήρε τον έξτρα βαθμό με Νάτχο
Με τον Νάτχο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, (ένα γκολ-μια ασίστ) ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ατρόμητο παίρνοντας το πολύτιμο τρίποντο με φόντο τα...πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν νωθρά στον αγώνα, με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να πιέζει από τα πρώτα λεπτά ψηλά τον ΠΑΟΚ, δημιουργώντας του αρκετά προβλήματα, χωρίς ωστόσο να κάνουν την μεγάλη ευκαιρία. Στο 5' ο Μπίρμπας Νάτχο βρήκε υπέροχα τον Σαλπιγγίδη, βγάζοντας τον μόνο του με τον, ανήμπορο να αποσοβήσει το γκολ, Λουίτζι Τσενάμο.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να στέκεται καλά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας όμως μόλις μια σημαντική στιγμή για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, με το εντυπωσιακό πλασέ στην κίνηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου να φεύγει λίγο πάνω από την εστία του Γλύκου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο δικέφαλος ανέβασε στροφές έχοντας την πρόθεση να τελειώσει την υπόθεση νίκη, χάνοντας ευκαιρίες, οι κυριότερες στο 50, με τον Λούκας να μην μπορεί από κοντά να κάνει το 2-0 και τον Τσενάμο να βρίσκει απάντηση σε ένα όμορφο πλασέ του Νάτχο.

Μπορεί ο Ισραηλινός να μην τα κατάφερε εκεί, στο 84 όμως, πήρε την ρεβάνς από τον πορτιέρο του Ατρομήτου, αφού μπήκε μόνος του στην περιοχή και με ένα πλάσε στην αντίθετη γωνία έγραψε τον επίλογο του παιχνιδιού, δίνοντας στον ΠΑΟΚ τον σημαντικό επιπλέον βαθμό στην ειδική βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ