2014-04-07 00:30:14
Φωτογραφία για Βαθειά ανάσα για Πλατανιά, συνεχίζει να ελπίζει η Βέροια
Ο Πλατανιάς σημείωσε την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και μετά από πολύ καιρό βρέθηκαν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ την τελευταία αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη θα προσπαθήσουν κόντρα στον Πανιώνιο να πάρουν το αποτέλεσμα που χρειάζονται (αυτό εξαρτάται και από τα άλλα αποτελέσματα) προκειμένου να "σφραγίσουν" την παραμονή. Στο 72' ο πρώτος σκόρερ των "ερυθρόλευκων", Νταβίντ Τόρες με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής σημείωσε το "χρυσό γκολ" για την ομάδα του.

Εδώ και αρκετές αγωνιστικές, η Βέροια έχει ξεκινήσει μια μεγάλη αντεπίθεση, προκειμένου να σώσει την κατηγορία και να παραμείνει στη Super League. Αυτή την φορά, "θύμα" της έπεσε ο Πανιώνιος στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, επικρατώντας με 2-1 στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 37' με τον Μπεν, που έφτασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ των Μπεργκ με 15 τέρματα και έφτασαν στο 2-0 με υπέροχο γκολ του Γκονσάλβες στο 54'. Η ομάδα του Ντόστανιτς ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τον Πανιώνιο να μπαίνει στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, μετά την μείωση του σκορ από τον Αραβίδη (73'). Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Αμαραντίδης και οι φιλοξενούμενοι με 9, αποβλήθηκαν οι Αυλωνίτης και Αραβίδης.


Στη Τρίπολη ο Αστέρας δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του ήδη υποβιβασμένου Άρη. Οι Αρκάδες ήρθαν 2-2, ενώ από το 51’ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Καράσκο, ο οποίος ανέτρεψε τον Καραγκούνη μέσα στην περιοχή. Νωρίτερα, ο Καράσκο είχε ανοίξει το… σκορ στο 21’, ενώ με εύστοχο πέναλτι, ο Τριανταφυλλάκος στο 53’ έφερε το ματς στα ίσα. Στο 68’ ο Μανιάς έκανε το 1-2, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 73’ ο Εντό.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ