2014-04-07 12:14:55
Φωτογραφία για Tι είναι ο χορός ζούμπα; [video]
Προερχόμενη από την ομώνυμη κολομβιανή λέξη που σημαίνει «γρήγορη κίνηση», η Zumba είναι μια συναρπαστική και αποτελεσματική μέθοδος για να κάψεις θερμίδες μέσω του χορού και της γυμναστικής η οποία αποκτάει όλο και περισσότερους φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο Η Zumba είναι το μοναδικό πρόγραμμα χορού-γυμναστικής που συνδυάζει λάτιν μοτίβα από τη samba, τη salsa, το cha cha, το mambo και τη merengue με δυναμικές κινήσεις από το σύγχρονο hip hop με τους ανατολίτικους ρυθμούς του belly dance και του newly entered bollywood dance! Από την ίδρυσή του, το 2001, το πρόγραμμα Zumba Fitness έχει αποκτήσει περισσότερους από 12 εκατομμύρια fans όλων των φύλων, μεγεθών και ηλικιών, που συμμετέχουν κάνοντας εβδομαδιαία μαθήματα Zumba σε πάνω από 110.000 τοποθεσίες και σε περισσότερες από 125 χώρες.

Σε αντίθεση με άλλα μαθήματα χορού, το πρόγραμμα της Ζumba αποτελείται από πολλές κλασικές κινήσεις, όπως του cha cha και του merengue, που ενσωματώνονται στο ζέσταμα ως προοίμιο του κανονικού μαθήματος.

Οι κεφάτοι latin ρυθμοί και η ζωντάνια της δασκάλας κάνουν το μάθημα διασκεδαστικό και συναρπαστικό. Μην ντρέπεσαι αν δεν μπορείς να ακολουθήσεις τα βήματα σωστά στην αρχή.

Πόσες θερμίδες θα κάψεις

Με τις στροφές και τις κινήσεις cha cha μπορεί να κάψεις από 500 έως 800 θερμίδες, ανάλογα με την ένταση.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ