2014-04-08 15:26:05
Φωτογραφία για Η ΓΣΕΕ για την 24ωρη απεργία
H κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών μνημονιακών διατάξεων που οδήγησαν στον στραγγαλισμό κάθε... εργασιακού δικαιώματος αλλά και των αυταρχικών κυβερνητικών συμπεριφορών, αποτελούν το βασικό στόχο και το διεκδικητικό πλαίσιο της 24ωρης Γενικής Απεργίας που πραγματοποιούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αύριο Τετάρτη 9 Απριλίου .

Απεργούμε και αγωνιζόμαστε για να μπει οριστικό τέλος στις πολιτικές λιτότητας και φτωχοποίησης της κοινωνίας, για να σταματήσουν να φορτώνουν τα βάρη της κρίσης στα μόνιμα και νόμιμα υποζύγια τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους άνεργους.

Η μαζική και ενωτική συμμετοχή στην απεργία και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος θα είναι η απάντησή μας στις αδιέξοδες και καταστροφικές πολιτικές που έχουν ξεζουμίσει τον κόσμο της μισθωτής εργασίας, έχουν εξαθλιώσει την ελληνική κοινωνία και βυθίζουν την οικονομία στην ύφεση και στην αποεπένδυση.

Όλοι μαζί σ έναν κοινό αγώνα ώστε να ισχυροποιηθεί η δύναμή μας, ώστε να επιβάλλουμε πολιτικές προς όφελος του λαού και της χώρας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ

ΣΤΙΣ 11 Π.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ