2014-04-11 18:42:42
Φωτογραφία για ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ
Σε εξέλιξη βρίσκονται, παρά την απαγόρευση από την αστυνομία, οι πρώτες συγκεντρώσεις κομμάτων και φορέων που αντιτίθενται στην επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ στην Αθήνα. Το πρώτο συλλαλητήριο «υποδοχής» της καγκελαρίου ξεκίνησε στις 17:00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος και συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΔΕΔΥ, και ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους και τις νέες να δώσουν μαχητικό «παρών» στο συλλαλητήριο, επισημαίνοντας πως η κ. Μέρκελ «έρχεται ως τοποτηρητής για τον έλεγχο μιας πολιτικής που καταστρέφει ανθρώπους, συλλογικά, εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, την κοινωνική ασφάλιση, τις θέσεις εργασίας, τη μεσαία τάξη».

Και ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες να διαδηλώσουν ειρηνικά και κατηγορεί την κυβέρνηση πως διαπρέπει μόνο στον αυταρχισμό, «προσφέροντας άλλο ένα ακραίο δείγμα του, με τον αυριανό αποκλεισμό του κέντρου της Αθήνας και τη δημιουργία "κόκκινων ζωνών", στην προσπάθειά της να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό»

Συγκεντρώσεις αριστερών οργανώσεων έχουν προγραμματιστεί και στα Προπύλαια.

''The New Daily Mail''
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ