2014-04-13 11:18:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Το ξέσπασμα της οικογένειας της άτυχης 18χρονης - Διαβάστε την συγκλονιστική επιστολή τους
Με ένα συγκλονιστικό γράμμα που έφθασε στα γραφεία του «Κόσμου» η οικογένεια της 18χρονης που το 2007 έφυγε τόσο άδικα, μετά από μία μοιραία δόση ναρκωτικής ουσίας, ξεσπά. Αφορμή, η απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης για τον 31χρονο τότε φίλο της, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος για τον θάνατο της όμορφης κοπέλας και καταδικάστηκε σε 6,5 χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Οι αδελφές της άτυχης νεαρής υπόσχονται μέσω της επιστολής πως θα συνεχίσουν να «παλεύουν», πως θα φθάσουν την υπόθεση μέχρι τέλους, έως ότου δικαιωθεί η μνήμη της.

Άλλωστε, ξεκαθαρίζουν στην επιστολή, πως ο συγκεκριμένος άνδρας είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τον θάνατο της, έστω και αν -όπως αναφέρουν- στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας έγινε προσπάθεια ώστε να διαστρεβλωθούν τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης. Αναφέρουν επίσης πως εδώ και επτά χρόνια, δύο βασικοί κατηγορούμενοι, γνωστά πρόσωπα της πατραϊκής κοινωνίας, έμειναν... εκτός!


Η επιστολή

«Περιμέναμε 7 χρόνια για να δικαιωθεί η μνήμη της αδελφής μας για να ηρεμήσει η ψυχή της και εμείς σαν οικογένεια.

Η ετυμηγορία μας άφησε απαρηγόρητες και μας γέμισε με το συναίσθημα της αδικίας και της απογοήτευσης.

Πραγματικά ήταν άδικο το αποτέλεσμα.

Όλα ξεκίνησαν 7 χρόνια πριν, τότε που η αδελφή μας ήταν 18 χρονών.

Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι του κατηγορουμένου όπου της χορηγήθηκε η μοιραία δόση. Στα 7 αυτά χρόνια απαλλάχθηκαν 2 βασικοί κατηγορούμενοι, γνωστά πρόσωπα της πατραϊκής κοινωνίας.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε στις 7/3/2014 και έληξε στις 3/4/2014, έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση της αδελφής μας έμεινε για πολύ καιρό κλειδωμένη στο συρτάρι της εισαγγελίας χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο.

Το δικαστήριο κήρυξε ένοχο τον κατηγορούμενο σε 6,5 χρόνια κάθειρξη με ανασταλτικούς όρους....! Αυτή είναι λοιπόν η δικαιοσύνη της χώρας μας...!!!

Τόσο ο κατηγορούμενος όσο και η υπεράσπισή του στηρίχτηκε σε αβάσιμες πληροφορίες προσπαθώντας να διαστρεβλώσουν βασικά στοιχεία της υπόθεσης αμαυρώνοντας τη μνήμη της αδελφής μας και χωρίς κανένα σεβασμό και απέναντι σε εμάς που χάσαμε ένα πολυαγαπημένο πρόσωπο της οικογένειάς μας.

Ο χαμός της οφείλεται αποκλειστικά σε δικές του ενέργειες.

Είμαστε αγανακτισμένες και αποφασισμένες να φτάσουμε τη υπόθεση μέχρι τέλους, βρίσκοντας επιτέλους τη δικαίωση και εκπληρώνοντας μια ηθική υποχρέωση απέναντι στην αδελφή μας.

Οικ. Δημητρίου Ζορμπά»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ