2014-04-13 13:11:23
Φωτογραφία για Επιχείρηση ειδικών δυνάμεων στο Σλαβιάνσκ, άνοιξαν πυρ οι φιλορώσοι
Καρέ καρέ η έφοδος από ενόπλους σε αστυνομικό τμήμα στην Ουκρανία

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από την έφοδο που έκαναν το Σάββατο φιλορώσοι ένοπλοι με στολές παραλλαγής σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη Κράματορσκ της Ουκρανίας.

Στις εικόνες, οι άνδρες με τα όπλα στο χέρι καταλαμβάνουν το τμήμα μέσα σε λίγα λεπτά, με τις κινήσεις τους να έχουν εξαιρετικό συντονισμό και να προδίδουν επαγγελματίες, όπως σχολιάζει το BBC. Οι ένοπλοι έριξαν προειδοποιητικές βολές και ανάγκασαν τους αστυνομικούς να παραδοθούν.

Η πόλη Κράματορσκ βρίσκεται στην περιοχή του Ντόνετσκ, κοντά στα ρωσικά σύνορα. Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Itar Tass.

Πολεμικό κλίμα στην Ουκρανία -Επιχείρηση ειδικών δυνάμεων στο Σλαβιάνσκ, άνοιξαν πυρ οι φιλορώσοι

Σε πολεμικό κλίμα βρίσκεται η πόλη Σλαβιάνσκ, ανατολικά της Ουκρανίας, από το πρωί της Κυριακής. Η κυβέρνηση ξεκίνησε αντιτρομοκρατική επιχείρηση, για την εκκένωση των κρατικών κτιρίων που έχουν καταλάβει ένοπλοι φιλορώσοι.


Σύμφωνα με τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, οι καταληψίες των κτιρίων άνοιξαν πυρ εναντίον των ειδικών δυνάμεων. Νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας είχε ανακοινώσει μέσω facebook πως ξεκίνησε η επιχείρηση.

«Μονάδες από όλες τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μετέχουν, ο Θεός μαζί μας», έγραψε στο Facebook ο Αρσέν Αβάκοφ για την επιχείρηση- απάντηση στους ένοπλους ρωσόφιλους που κατέλαβαν κυβερνητικά κτίρια το Σάββατο στην πόλη που βρίσκεται στην ανατολική Ουκρανία.

Μάλιστα ο Αβάκοφ έγραψε και οδηγίες για τον κόσμο, συμβουλεύοντας τους πολίτες να μείνουν μακριά από το κέντρο του Σλάβιανσκ, να μην βγουν από το σπίτι τους και να μην πλησιάσουν το παράθυρό τους. «Οι αυτονομιστές ανοίγουν πυρ ενάντια στις ειδικές δυνάμεις χωρίς διαπραγματεύσεις», συμπλήρωσε.

Πηγή :Δεξί εξτρέμ, iefimerida
InfoGnomon
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ