2014-04-14 15:27:19
Φωτογραφία για ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!
Ο Ολυμπιακός "φιλοξενεί" την Μεγάλη Τρίτη (17:00, Novasports 7) την ΑΕΚ στον 2ο τελικό του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (17:00, Novasports 7) στον 2ο τελικό του Πρωταθλήματος Βόλεϊ της Α1 Γυναικών που θα διεξαχθεί στο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη, προκειμένου να ισοφαρίσει τη σειρά. Η ομάδα μας μετά από την ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει πεισμώσει και περιμένει βοήθεια από τον κόσμο του Ολυμπιακού για να πάρει τη νίκη. Το παιχνίδι είναι κομβικό για την συνέχεια της σειράς και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι παίκτριες και ο προπονητής της ομάδας μας.

Ο Γιάννης Νικολάκης μιλώντας για το παιχνίδι σημείωσε: "Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη για τον Ολυμπιακό. Σ’ αυτά τα ματς παίζει μικρότερο ρόλο η τακτική και μετράει ο αθλητικός εγωισμός των παικτριών. Στόχος μας είναι να φέρουμε τη σειρά των τελικών στα ίσα και αυτό θα γίνει με υπομονή και πίστη στο στόχο. Η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες να το πετύχει και το έχει αποδείξει. Το σημαντικό είναι να ισοφαρίσουμε και στη συνέχεια θα έχουμε μια εβδομάδα να δουλέψουμε μ’ άλλο πνεύμα για το τρίτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πιστεύω στα κορίτσια και είμαι σίγουρος πως δεν έχουν στο μυαλό τους κάτι άλλο εκτός από τη νίκη. Περιμένουμε και από τον κόσμο να έρθει στο Ρέντη για να βοηθήσει την ομάδα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ