2014-04-15 18:14:51
Φωτογραφία για Η αδερφή της όμορφης Φαίης «σπάει» τη σιωπή της! «Με απειλούσε! Φοβόμουν ότι θα κάνει κακό στην οικογένεια μου»
Στις 5 Μαΐου ο κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της πανέμορφης φίλης του Βαγγέλης Στεφανάκης θα βρεθεί... ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ενώ πλάι του θα βρίσκεται η αδελφή του θύματος Μαριαλένα Μπλάχα.

Στον τρόμο που της προξενούσε ο Βαγγέλης Στεφανάκης αποδίδει τις αρχικές καταθέσεις που έδωσε στους αστυνομικούς και στις οποίες τον «κάλυπτε», αν και γνώριζε για τον άγριο ξυλοδαρμό της αδελφής της, η Μαριαλένα Μπλάχα. «Φοβόμουν, γιατί με απειλούσε. Πίστευα ότι θα έκανε κακό σε εμένα και την οικογένειά μου, αν έλεγα όλα όσα γνώριζα» υποστηρίζει, μέσω του συνηγόρου της Θανάση Πλεύρη, η 32χρονη και προσθέτει: «Εκανα ένα λάθος, αναλαμβάνω όμως τις ευθύνες μου γι' αυτό».«H εντολέας μου διώκεται για δύο πλημμελήματα. Η υπερασπιστική μας γραμμή θα είναι αυτό που έχουμε υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή η όποια αντίφαση υπήρξε στις πρώτες μας καταθέσεις έχει να κάνει με τις απειλές που δεχόμασταν και ως εκ τούτου δεν πρέπει να καταδικαστούμε για κανένα αδίκημα» προσθέτει, μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα o κ Πλεύρης.

Πηγή: gossip-tv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ