2014-04-15 18:20:06
Φωτογραφία για Ευχαριστήρια επιστολή για το LET'S DO IT GRECCE 2014
Μέσα από το κάλεσμα που απευθύναμε στα πλαίσια της Πανελλήνιας Εθελοντικής Καμπάνιας «LET’S DO IT GRECCE 2014» στο Δήμο μας, καταφέραμε να πετύχουμε έναν αρκετά δύσκολο στόχο, τον καθαρισμό σημείων του Δήμου μας, μέσα σε μία ημέρα.

Καταφέραμε να φέρουμε κοντά πολλούς, διάφορους και διαφορετικούς ανθρώπους, όλων των ηλικιών, με κοινό σκοπό και στόχο.

Με τη δική σας πολύτιμη συνδρομή, πετύχαμε όλοι μαζί να αναδείξουμε συλλογικά και μαζικά τόσο την αξία της συμμετοχής, της συνεργασίας και του εθελοντισμού, όσο και την αγάπη και τον σεβασμό προς το περιβάλλον. Γιατί ήρθε η ώρα να αλλάξουμε νοοτροπία και συνήθειες.

Σκοπός μας, η ανάδειξη του προσώπου των ανθρώπων που προσπαθούν και προσφέρουν καθημερινά στον τόπο τους, το πρόσωπο των εθελοντών που συνεργάστηκαν σε κοινή προσπάθεια, το πρόσωπο της χαράς, της συμμετοχής και της δημιουργικότητας.

Η ευαισθητοποίηση όλων και ειδικά των Μελών της Μαθητικής και Σπουδαστικής Κοινότητας, στην εφαρμογή δράσεων καθαρισμού και αισθητικής βελτίωσης του περιβάλλοντος, ήταν ιδιαιτέρως έντονη και συγκινητική.


Επίσης Αθλητικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Φορείς και Οργανώσεις, Μέλη της Εκπαιδευτικής Κοινότητας, Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, δρώντας μαζικά στους χώρους τους, κατάφεραν να παρουσιάσουν την Όμορφη πλευρά των σημείων δράσης μας, κάθε γωνιάς, της πόλης μας.

Ευχαριστώ από βάθους καρδίας όλους σας, για την παρουσία και συμμετοχή σας..

Ευχαριστώ τον ανώνυμο εθελοντή που συμμετείχε.

Ευχαριστώ τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή και δημοσιοποίηση των δράσεών μας.

Ευχαριστώ τα Μέλη της Ομάδας Συντονισμού Δράσεων του Δήμου μας.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και το Europe Direct του Δήμου μας.

Καλή αντάμωση στο νέο ραντεβού μας, στα πλαίσια της Εβδομάδας Περιβάλλοντος.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ