2014-04-15 18:27:13
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ!
Τη γνώμη του Φώτη Κατσικάρη ζήτησε ισπανική ιστοσελίδα προκειμένου να αναλύσει τις δυνατότητες του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας τεχνικός, ανέφερε πως οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν μερικά πάρα πολύ καλά σημεία στα οποία είναι ανίκητοι, ενώ συμπλήρωσε, λέγοντας μερικά πράγματα για τον Σπανούλη.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ αθλητική ομάδα, που ελέγχει τα ριμπάουντ και είναι πολύ καλή τακτικά. Προσαρμόζει το πλάνο στα χαρακτηριστικά κάθε αντιπάλου. Μπορεί να σκοράρει και στα πρώτα δευτερόλεπτα μιας επίθεσης, με πικ εν ρολ ή από το λόου ποστ. Απέναντι σε οργανωμένη άμυνα βασίζεται στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και τις καλές αποστάσεις. Πρόκειται για τους πρωταθλητές και έχουν κατακτήσει τίτλους με τον χαρακτήρα τους. Είναι μια ομάδα που δεν τα παρατά ποτέ και γι’ αυτό έχει κερδίσει το σεβασμό τον αντιπάλων», τόνισε και συνέχισε.

«Είναι από τις καλύτερες ομάδες στο να βγάζει ελεύθερα σουτ, γιατί έχουν ένα όπλο που λέγεται Σπανούλης. Μαζί με τον Ροντρίγκεθ είναι οι κορυφαίοι στην Ευρώπη στο να βλέπουν γήπεδο και να διαβάζουν το παιχνίδι. Με την μπάλα στα χέρια μπορεί να σκοράρει μετά από πικ εν ρολ, στο ένας με έναν ή με μακρινό σουτ. Μπορεί να βάλει στο παιχνίδι και τους συμπαίκτες του βρίσκοντας την καλύτερη επιλογή για την ομάδα του. Είναι ο φυσικός ηγέτης του Ολυμπιακού και ο MVP της Ευρωλίγκας τα δύο τελευταία χρόνια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ