2014-04-15 21:03:16
Φωτογραφία για O Δημήτρης Ρίζος μιλά για το τροχαίο του γιου του - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη Δημήτρη Ρίζου Απόστολος, ο οποίος είχε σοβαρό τροχαίο με την μηχανή του το βράδυ της Παρασκευής.

Το TLIFE επικοινώνησε με το Δημήτρη Ρίζο ο οποίος πηγαινοέρχεται από την Παρασκευή στο νοσοκομείο παρακολουθώντας βήμα βήμα την πορείας της υγείας του γιου του.

Όπως μας είπε ο γνωστός εκδότης, ο γιος του, υποβλήθηκε χθες σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι η οποία πήγε πολύ καλά. Επανήλθαν άμεσως κάποιες σημαντικές λειτουργίες όπως η αρτηριακή πίεση αλλά όπως τον ενημέρωσαν οι γιατροί που κουράρουν τον Αποστόλη, τα επόμενα τρία 48ωρα είναι πάρα πολύ κρίσιμα. Μετά από αυτά οι γιατροί θα είναι σε θέση να πουν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Από το τροχαίο, υπέστη τρία τραύματα στο κεφάλι και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε βαθύ κώμα.

Ο Δημήτρης Ρίζος κουρασμένος αλλά αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του γιου του, δεν παρέλειψε να πει πόσο συγκινημένος είναι από την συμπαράσταση του κόσμου που τον σταματούν στο νοσοκομείο και του εύχονται περαστικά και καλή ανάρρωση.

Πως έγινε το ατύχημα

Όπως περιέγραψε στο TLIFE, o γνωστός δημοσιογράφος, ο γιος του έφυγε το απόγευμα της Παρασκευής από το γήπεδο και κατευθυνόταν προς ένα εστιατόριο που βρισκόταν λίγα μετρά πιο κάτω για να φάει και για αυτό δεν φόρεσε το κράνος του. Τον χτύπησε διερχόμενο Ι.Χ .Όπως πληροφορήθηκε και όπως δείχνει η μέχρι στιγμής έρευνα, δεν ευθύνεται ο γιος του για το ατύχημα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ