2014-04-16 09:48:32
Φωτογραφία για Αρβανιτόπουλος-Κόκκαλης στην παρουσίαση του συνδυασμού Μώραλη
Και οι παλαίμαχοι αθλητές Α. Νικοπολίδης, Γ. Αμανατίδης και Γρ. Γεωργάτος

Παρουσία του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Τρίτη η παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά και αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Μώραλη, παρά το γεγονός ότι ο υποψήφιος που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία στον Πειραιά είναι ο σημερινός δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, τον οποίο συνάντησε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης και ο γιος του Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος, αλλά και ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Πέτρος Μαντούβαλος.

Το «παρών» έδωσε ακόμη ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα με το συνδυασμό Μώραλη. Από παλαίμαχους αθλητές στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων οι Α. Νικοπολίδης, Γ. Αμανατίδης, και Γρ. Γεωργάτος.


Ο κ. Μώραλης στην ομιλία του τόνισε ότι όραμά του είναι να γίνει ο Πειραιάς ένα μεγάλο ναυτιλιακό κέντρο για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

«Μπορούμε να κάνουμε κάτι σημαντικό για τον Πειραιά, τη μεγάλη μας αγάπη. Να κάνουμε την υπέρβαση, την ανατροπή. Χρειάζεται πολλή δουλειά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη διάφορα, χωρίς υπερβολές, χωρίς ψεύτικες ελπίδες. Ο,τι υποσχεθούμε θα το κάνουμε πράξη, έχουμε μάθει να κερδίζουμε. Ο Πειραιάς θα βγει νικητής.

Βασική στρατηγική του προγράμματός μας είναι ο Πειραιάς να κοιτάξει προς τη θάλασσα, χάρη στην οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές Πειραιωτών, που ανοίγει του ορίζοντες του Πειραιά στα πέρατα του κόσμου», είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά».

Από την μεριά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε:

«Ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να δώσουμε ένα τίμιο αγώνα για τον Πειραιά. Έχουμε κάνει πράγματα στη ζωή μας, έχουμε πετύχει στις επιχειρήσεις, στις οικογένειές μας. Μπορούμε να κάνουμε κάτι σημαντικό για τον Πειραιά, τη μεγάλη μας αγάπη.

Να κάνουμε την υπέρβαση, την ανατροπή. Χρειάζεται πολλή δουλειά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη διάφορα, χωρίς υπερβολές, χωρίς ψεύτικες ελπίδες. Ο,τι υποσχεθούμε θα το κάνουμε πράξη, έχουμε μάθει να κερδίζουμε. Ο Πειραιάς θα βγει νικητής».
BHMA
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ