2014-04-16 11:48:05
Φωτογραφία για Ανθελληνική απαγόρευση της Ελληνικής Σημαίας στις Περιφερειακές Εκλογές
Την ανθελληνική και ανήκουστη απαγόρευση χρήσης της τιμημένης Ελληνικής Σημαίας στο λογότυπο του... Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, του οποίου και ηγείται, καταγγέλλει με Ερώτησή του στη Βουλή, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

«Γιατί δεν εξαιρέσατε την Ελληνική σημαία από τις απαγορευτικές διατάξεις του άρθρου 5 της προκήρυξης για τις Περιφερειακές εκλογές; Σκοπεύετε να διορθώσετε αυτή την Ανθελληνική απαγόρευση; Τελικά θα ντρεπόμαστε για την σημαία μας; Σκοπεύει η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, να την εξαφανίζει σιγά - σιγά από ΠΑΝΤΟΥ; Όπως, π.χ. και από τις στολές των αστυνομικών;» ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό ο Τέρενς Κουίκ.

Ακολουθεί το Κείμενο της Ερώτησης:

ΤΕΡΕΝΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΙΚ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ

ΘΕΜΑ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Κύριε Υπουργέ,

Στο άρθρο 5 της προκήρυξης για τις Περιφερειακές εκλογές 2014 αναφέρεται η ρητή απαγόρευση της χρήσης σημαίας κράτους στο λογότυπο του όποιου υποψηφίου Συνδυασμού.

Αντιλαμβάνομαι ότι ο νόμος προσπαθεί να αποτρέψει την χρήση σημαιών άλλων κρατών επειδή εδώ είναι Ελλάδα, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί να μην εξαιρεθεί η Ελληνική σημαία, ακριβώς επειδή εδώ ΕΙΝΑΙ Ελλάδα!!!

Σας αναφέρω ότι στον ΑΜ-Θ Περιφερειακό Συνδυασμό εθνικού σκοπού του οποίου είμαι επικεφαλής με την ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, επιθυμία όλων των στελεχών του Συνδυασμού ήταν να συμπεριληφθεί και η Γαλανόλευκη στο λογότυπο μας που θα χρησιμοποιούσαμε και στα ψηφοδέλτια και στο προεκλογικό υλικό μας.

Δυστυχώς ενημερώθηκα ότι μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χρησιμοποιήσουμε στα ψηφοδέλτια και στο λογότυπο που θα καταθέσουμε στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής, τη σημαία της πατρίδας μας σε ένα συνδυασμό που θέλει να υπηρετήσει τη Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη ΜΑΣ. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι ακριβώς εννοώ.

Κατόπιν τούτου σας ερωτώ κ. Υπουργέ:

1. Γιατί δεν εξαιρέσατε την Ελληνική σημαία από τις απαγορευτικές διατάξεις του άρθρου 5 της προκήρυξης για τις Περιφερειακές εκλογές;

2. Σκοπεύετε να διορθώσετε αυτή την Ανθελληνική απαγόρευση;

3. Σκοπεύει η συγκυβέρνησή σας να εξαφανίσει την ελληνική σημαία από παντού, όπως π.χ. από τις στολές των αστυνομικών;

Ο ερωτών Βουλευτής

Τέρενς - Νικόλαος Κουίκ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ