2014-04-16 20:07:16
Φωτογραφία για Πάτρα: Στην φυλακή οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες για τα 12 κιλά χασίς
Στη φυλακή οδηγήθηκαν τρία από τα τέσσερα άτομα τα οποία και είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα μετά την επιχείρηση που έκαναν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Οι τρεις αλλοδαποί απολογήθηκαν χθες και αναμένεται να απολογηθεί στον Ανακριτή Πατρών και ο 42χρονος Έλληνας ο οποίος και ζήτησε εκ νέου προθεσμία προκειμένου να μεταφερθεί στο δικαστήριο.

Να υπενθυμίσουμε πως τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες, δυο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 44 και 23 ετών, ένας 32χρονος Αλβανός και ένας 42χρονος Έλληνας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, περιλαμβάνει τα κατά περίσταση αδικήματα της διακίνησης, μεταφοράς και κατοχής ναρκωτικών ουσιών ενώ για εμπλοκή του στην εγκληματική ομάδα κατηγορείται ένας ακόμα υπήκοος Βουλγαρίας τα στοιχεία του όποιου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τις Αρχές.


Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους, εντόπισαν χθες (12-4-2014) το απόγευμα, στο Ψαροφαι Πατρών,τον 42χρονο ημεδαπό και τον 32χρονο Αλβανό, να επιβαίνουν σε δυο σταθμευμένα οχήματα και σε σωματικές έρευνες που τους ενήργησαν βρήκαν και κατάσχεσαν δυο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό πόσο των 500 ευρώ.

Σε ερευνά που ακολούθησε στα οχήματα των συλληφθέντων οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν δυο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 2.152 γραμμαρίων.

Έπειτα εντοπίστηκε και συνελήφθη κοντά στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο Πατρών, ο 23χρονος Βούλγαρος, ο οποίος οδήγησε τους αστυνομικούς σε δυο αγροτικές περιοχές με πυκνή βλάστηση στο Φαρραί Αχαΐας όπου μέσα σε αγκαθωτούς θάμνους είχε κρύψει τέσσερις συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 7.498 γραμμαρίων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις οικίες του 23χρονου και του 44χρονου Βούλγαρου, στο Χαϊκάλι και την Περιστέρα Αχαΐας οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν άλλες τρεις συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 3.170 γραμμαρίων.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ