2014-04-16 22:42:09
Φωτογραφία για ΝΤΟΣΚΑΣ : ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ...
Για τους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών αλλά και για την τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού μίλησε ο Γιώργος Ντόσκας.

O έμπειρος περιφερειακός του Ολυμπιακού ανυπομονεί για την έναρξη των τελικών την Τρίτη 22 Απριλίου στον Πειραιά και δηλώνει: «Η υπόθεση τίτλος είναι καθαρά στα χέρια μας. Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά στην έδρα μας στο πρώτο ματς που είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα.

Δεν φοβόμαστε κανέναν. Δεν υπάρχει ομάδα στην Ευρώπη που μπορεί να μας κερδίσει τρεις φορές. Αυτό το πιστεύω απόλυτα. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε πολύ καλύτεροι σ’ όλους τους τομείς από τη Βουλιαγμένη.

Πρέπει όμως να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πάρουμε και αυτό το πρωτάθλημα».

Όσο αφορά την απουσία του κόσμου από τον 1ο και τον 3ο τελικό σημείωσε: «Είναι κρίμα να πάρουμε το πρωτάθλημα χωρίς κόσμο. Εμείς όπως και να έχει το θέλουμε πάρα πολύ και είμαστε αποφασισμένοι να του δώσουμε αυτή τη χαρά. Θα θέλαμε μαζί μας τον κόσμο για να το πανηγυρίσουμε.

Μπορώ να πω όμως πως μας πεισμώνει αυτή η απόφαση. Είναι κρίμα όλη τη χρονιά ο κόσμος να περιμένει τους τελικούς, που είναι τα πιο σημαντικά ματς, και να μην μπορεί τελικά να τους δει τόσο από την πισίνα όσο και από την τηλεόραση. Αυτά τα παιχνίδια είναι τα μοναδικά από το πρωτάθλημα που έχουν προβολή αλλά φέτος δεν θα έχουν. Είναι κρίμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ