2014-04-16 23:38:25
Φωτογραφία για Πήγε τελικό με τιμωρό τον Κλάους
Τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας με σκορ 1-0 τον Ολυμπιακό με "χρυσό" σκόρερ τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Ο "Δικέφαλος" πήρε το εισιτήριο με τον τιμωρό των "ερυθρολεύκων" Κλάους, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, που κρίθηκε στη θέληση των "ασπρόμαυρων" και στη δύναμη.

Το ματς είχε απ' όλα, σκληρά μαρκαρίσματα, πολλά νεύρα, τρεις αποβολές, αλλά και πανηγυρισμούς για την ομάδα του ΠΑΟΚ.

"Πληγωμένος" στην Αθήνα

Ο "Δικέφαλος" θα ταξιδέψει στην Αθήνα χωρίς τρεις παίκτες, καθώς οι Κατσουράνης και Νάτχο αποβλήθηκαν και έτσι θα απουσιάσουν από τον τελικό, ενώ απών θα είναι και ο σκόρερ του ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

Έχασε το παιχνίδι ο Μάνταλος

Από το ξεκίνημα του ματς ο Μάνταλος έδειχνε ότι θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, μη μπορώντας να πάρει σωστές αποφάσεις για την έναρη του αγώνα, ενώ κατά τη διάρκεια έκανε πολλά λάθη κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο, ενώ πολλές φορές... έβαλε τον ΠΑΟΚ στην περιοχή του. Στο φινάλε του αγώνα, ο Καβαλιώτης διαιτητής έκανε τα πάντα για να δώσει στον Ολυμπιακό το εισιτήριο, κρατώντας 14' καθυστερήσεις, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν του έκανε το χατίρι.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας (76' Λίνο), Ινσαουράλδε, Βίτορ, Κάτσε, Κατσουράνης (67' Λάζαρ), Νάτχο, Στοχ, Σαλπιγγίδης (94' Κίτσιου), Αθανασιάδης

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο (71' Μασάντο), Μπονγκ (83' Σάμαρης), Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ (71' Σαβιόλα), Ντομίνγκεζ, Βαλντές Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ