2014-04-16 23:40:06
Φωτογραφία για ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ... ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
Σ’ ένα ματς που τελείωσε... 3,5 ώρες μετά την υποτιθέμενη έναρξή του και σημαδεύτηκε από ένταση, επεισόδια και... ξύλο, ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό και πέρασε στον τελικό Κυπέλλου.

Με καθυστέρηση μίας ώρας και 16 λεπτών πραγματοποιήθηκε η σέντρα στο παιχνίδι, αφού οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έριξαν αρκετά καπνογόνα με την ατμόσφαιρα να μην είναι η κατάλληλη για διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα.

Η σοβαρότερη αιτία όμως ήταν τα ψάρια που βρίσκονταν στα καθίσματα στον πάγκο του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν τον διαιτητή ο οποίος από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση για να αρχίσει το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο Μάνταλος ζήτησε να γίνει αλλαγή στους πάγκους.

Μετά από διαπραγματεύσεις των Σαββίδη, Βρύζα, Βρέντζου και Θεοδωρίδη με τον διαιτητή, αυτός συμφώνησε να αρχίσει το ματς αλλά υπογραμμίζοντας ότι θα το διακόψει οριστικά εάν συμβεί το παραμικρό από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κάτι που τελικά βέβαια δεν έγινε ποτέ παρά τα όσα συνέχισαν να κάνουν οι οπαδοί των ασπρόμαυρων και όχι μόνο μέχρι τη λήξη της... Οδύσσειας που παίχτηκε στην Τούμπα.


Οι παίκτες βγήκαν και πάλι στον αγωνιστικό και αφού έκαναν ζέσταμα άρχισε το ματς...

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που... «καιγόταν» να πάρει το αποτέλεσμα και να ανοίξει το σκορ και όντως οι παίκτες του Γεωργιάδη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο περισσότερο ορεξάτοι, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βγάλουν τη διάθεση δημιουργώντας κάποια καλή φάση.

Απείλησαν με τον Αθανασιάδη να πιάνει δύο κεφαλιές μετά από σέντρα, και τον Μέγιερι όμως να μην ανησυχεί. Οι καλύτερες στιγμές του ΠΑΟΚ προήρθαν από τα πόδια του Στοχ!

Δύο σουτ του Σλοβάκου ανησύχησαν περισσότερο τον Μέγιερι και ειδικότερα το δεύτερο στο οποίο ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έπεσε στη γωνία του και δύσκολα έδιωξε την μπάλα.

Ο Ολυμπιακός μετά από τα πρώτα 15 λεπτά άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Κράτησε την μπάλα περισσότερο στην κατοχή του όμως δεν κατάφερε να απειλήσει. Καλύτερη στιγμή των ερυθρόλευκων ήταν σε ένα σουτ του Κάμπελ, με τον Κοσταρικανό να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ. Ο Τζαβέλας έκανε το γέμισμα, ο Αθανασιάδης κέρδισε με δυσκολία την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα σε σημείο που ο Μέγιερι δεν μπορούσε να διώξει.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την κατοχή στη συνέχεια του αγώνα και άρχισε να πιέζει… Ωστόσο οι πολλές διακοπές στον αγώνα, από τον μεγάλο εκνευρισμό των ποδοσφαιριστών, έκοβε το ρυθμό (αν υπήρξε ποτέ με τόσες διαακοπές και... καθυστερήσεις από πλευράς ΠΑΟΚ) και το παιχνίδι… πέρασε σε δεύτερο ρόλο.

Ο «καθαρός» χρόνος αγώνα ήταν αρκετά μικρός, με τον Μάνταλο να «χάνει» τον έλεγχο του αγώνα και να υποχρεώνεται να κρατά 11’ λεπτά καθυστερήσεις μετά από τις συμπλοκές μεταξύ των παικτών… και όχι μόνο!

Μανιάτης και Κατσουράνης παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, και αποβλήθηκαν αμφότεροι. Ο Νάτχο ήταν ο τρίτος ποδοσφαιριστής που αποχώρησε από το παιχνίδι (αυτός με δεύτερη κίτρινη κάρτα) μετά από σπρώξιμο στον Μαρκάνο!

Κάπου ανάμεσα στις συμπλοκές ο Ολυμπιακός είχε και την καλύτερη στιγμή του στο παιχνίδι, όταν στις καθυστερήσεις ο Μαρκάνο έπιασε την κεφαλιά με τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ να διώχνουν την μπάλα πάνω στη γραμμή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ