2014-04-17 07:27:06
Φωτογραφία για Με «μικρά γαλλικά τραγούδια» στις ΗΠΑ
Η Κάρλα Μπρούνι είναι πάνω απ' όλα επαγγελματίας. Γι' αυτό κάνει την καρδιά της πέτρα και φεύγει για περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να προωθήσει τον νέο της δίσκο «Little French Songs».

Πριν από μερικούς μήνες η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας μιλώντας στην εφημερίδα «La Voix du Nord» είχε κάνει τα παράπονά της για το πόσο την καταπονεί η σειρά συναυλιών που είχε προγραμματίσει σε ολόκληρη τη γαλλική περιφέρεια.

«Ελπίζω να αντέξω μέχρι το τέλος» είχε πει χαρακτηριστικά. Για να της κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη, ο σύζυγός της Νικολά Σαρκοζί είχε νοικιάσει ένα αεροσκάφος το οποίο μετέφερε το ζευγάρι σε κάθε πόλη-σταθμό της περιοδείας της και μετά το τέλος των εμφανίσεων πετούσαν πίσω στο Παρίσι.

Αλλωστε ο πρώην πρόεδρος της χώρας όλους αυτούς τους μήνες το παίζει καλός σύντροφος. «Εκείνη πέρασε σχεδόν πέντε χρόνια στηρίζοντάς με. Εγώ μπορώ να τη βοηθήσω για πέντε μήνες» είχε πει σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του.


Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού η 46χρονη πρώην τοπ μόντελ θα δώσει τρεις συναυλίες, στο Μόντρεαλ, στη Νέα Υόρκη και στο Λος Αντζελες.

Επίσης, θα πάει καλεσμένη στο σόου της Ελεν ντε Τζένερις. Πριν ωστόσο, ετοιμάσει βαλίτσες για την Αμερική πρόλαβε να κάνει μια στάση στο Λονδίνο, ώστε να εμφανιστεί σε μια εκπομπή του BBC2 για τη γαλλική μουσική που θα βγει στον αέρα στις 15 Μαΐου.

Το πρόγραμμα, που ήταν χωρισμένο σε τρεις θεματικές ενότητες, έχει τίτλο «Καρτ ποστάλ από το Παρίσι» και αναδεικνύει ένα διαφορετικό προφίλ της γεννημένης στην Ιταλία Μπρούνι, ως πρέσβειρας της γαλλικής μουσικής. Στη μία ώρα που διαρκεί η εκπομπή, η Κάρλα ερμήνευσε επιτυχίες γνωστών τραγουδιστών όπως των Ζορζ Μπρασένς, Εντίτ Πιάφ, Σαρλ Τρενέ και Σαρλ Αζναβούρ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ