2014-04-18 00:21:11
Φωτογραφία για ΜΙΡΟΤΙΤΣ : ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ...
Μόλις μία νίκη μακριά από την πρόκρισή της στο Final Four του Μιλάνο βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, που περιμένει όμως δύσκολη συνέχεια στο ΣΕΦ.

Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο έκαναν το «δύο στα δύο» στο «Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid» και πλέον θέλουν ακόμα μία επιτυχία για να περάσουν στα ημιτελικά, με τη σειρά να μεταφέρεται τώρα στο ΣΕΦ.

Ο Νίκολα Μίροτιτς παραδέχθηκε πως ο αρχικός στόχος επιτεύχθηκε, η αποστολή τους στο φαληρικό στάδιο όμως θα είναι δύσκολη κι ίσως βρεθούν προ... εκπλήξεων.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για τη δεύτερη νίκη τους επί του Ολυμπιακού: «Πετύχαμε τον αρχικό στόχο μας, το 2-0, αλλά ξέρουμε πως τα πράγματα στην Ελλάδα θα είναι πολύ διαφορετικά. Ξέρουμε τι μας περιμένει και πώς τελειώσαμε την περασμένη σεζόν. Δείξαμε χαρακτήρα, αλλά απέναντί μας έχουμε τον back to back πρωταθλητή Ευρώπης. Άλλαξαν την άμυνά τους και μας δυσκόλεψαν αυτή τη φορά, αλλά έχουμε μάθει να τα δίνουμε όλα στο παρκέ. Πάλεψαν και θα προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια».

Για τη συνέχεια στα πλέι οφ: «Δουλεύουμε όλη τη χρονιά για να φθάσουμε εδώ. Είναι αλήθεια πως είμαστε κάπως κουρασμένοι, αλλά η επιθυμία μας είναι να επιστρέψουμε από την Ελλάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να ξεκουραστούμε. Ίσως μας περιμένει μία έκπληξη εκεί, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ