2014-04-18 06:32:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Άγρια δολοφονία στις Φυλακές Αγίου Στεφάνου - Τον μαχαίρωσε έξι φορές - Είχαν διαφορές από παλιά
Νεκρός Αλβανός κρατούμενος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου από μαχαιριές συγκρατουμένου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα έγινε σε προθάλαμο των φυλακών. Δράστης είναι Αλβανός, που έχει καταδικαστεί ισόβια για ναρκωτικά ενώ το θύμα εξέτιε ποινή κάθειρξης 12 ετών για ληστείες.

Ο δράστης και το θύμα είχαν από παλιά διαφορές καθώς σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ισοβίτης, το θύμα παλαιότερα τον είχε μαχαιρώσει σε άλλη φυλακή. Από τότε ο δράστης διψούσε για εκδίκηση και του δόθηκε η ευκαιρία τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί. Το θύμα ψώνιζε φρούτα σε ειδικό χώρο που υπάρχει μέσα στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου. Ο δράστης εκείνη την ώρα περνούσε από κοντά του προκειμένου να συναντήσει τον δικηγόρο του. Μόλις είδε τον ομοεθνή του να ψωνίζει και να στέκεται σκυφτός πάνω από τους πάγκους, έβγαλε ένα μαχαίρι και τον κάρφωσε έξι φορές! Η μια από τις μαχαιριές τον βρήκε στην καρδιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το έγκλημα έχει καταγραφεί και από τις κάμερες ασφαλείας της φυλακής.

«Είναι συγκλονιστικές οι στιγμές. Δεν διήρκεσε πάνω από ένα λεπτό ο φόνος. Τον κάρφωνε με λύσσα» αναφέρει στην Πελοπόννησος ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Η κατάσταση στη φυλακή παραμένει τεταμένη και τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί ιδιαίτερα αυστηρά.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ