2014-04-18 07:59:10
Φωτογραφία για Τι βλέπει η Αντιτρομοκρατική πίσω απ΄την έκρηξη στο σπίτι του Σμπώκου
Τα … μυστήρια της έκρηξης στην κατοικία τις οικογένειας Σμπώκου προσπαθεί να ξεδιαλύνει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία καθώς ο τρόπος με τον οποίο «χτύπησαν» οι άγνωστοι, είναι ανορθόδοξος όσον αφορά στην πρακτική του λεγόμενου εγχώριου «Αντάρτικου Πόλης».

Όπως διαπιστώθηκε από τους Αστυνομικούς οι άγνωστοι έριξαν μασούρι δυναμίτιδας το οποίο πυροδότησαν με βραδύκαυστο φιτίλι, προκαλώντας υλικές ζημιές, στην εξώπορτα της αυλής, της μονοκατοικίας του κ. Σμπώκου στην οδό Καραΐσκάκη στην Κηφισιά.

Πρόκειται για μια πρακτική που χρησιμοποιείται από ομάδες «νονών» της νύχτας και των λεγόμενων «ενοικιαζόμενων βομβιστών», οι οποίοι έναντι πληρωμής αναλαμβάνουν ενέργειες εκφοβισμού όπως έχει γίνει κατά το πρόσφατο παρελθόν με εκρήξεις που σημειώθηκαν στα σπίτια Δικαστικών λειτουργών και ορκωτών λογιστών που είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση Λαυρεντιάδη και το σκάνδαλο τις «Proton Bank».


Ωστόσο σε τρεις επιθέσεις κυρίως σε γραφεία τις Χρυσής Αυγής στα Δυτικά προάστια, είχαν χρησιμοποιηθεί μασούρια δυναμίτιδας με βραδύκαυστο φιτίλι. Την ευθύνη για αυτές τις ενέργειες, είχε αναλάβει η «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία- Αντιφασιστικό Μέτωπο», που θεωρείται παρακλάδι της ένοπλης οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων τις Φωτιάς».

Όσων αφορά στην χθεσινή ενέργεια οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής «βλέπουν» ίχνη από «Συνωμοσία της Φωτιάς» καθώς πυρήνες της συγκεκριμένης οργάνωσης, που δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα από τις Αρχές υπάρχουν, αν και κάπως υποβαθμισμένη όσων αφορά στην επιχειρησιακή τους ικανότητα.

Στο μεταξύ και αφού πια θεωρείται δεδομένο το γεγονός πως οι άγνωστοι πέρασαν έξω από την κατοικία του κ. Σμπώκου- εκτίει ποινή φυλάκισης για το σκάνδαλο με τις μίζες στα εξοπλιστικά και τα υποβρύχια -και έριξαν το μασούρι της δυναμίτιδας οι αστυνομικοί ψάχνουν την εικόνα των βομβιστών μέσα από κάμερες παρακολουθήσεις καταστημάτων και οικιών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ