2014-04-18 08:59:04
Φωτογραφία για Παρέμβαση του Σάντος για τις κόντρες των διεθνών
Δεν συνάδουν με την ατμόσφαιρα και τη φιλοσοφία της Εθνικής ομάδας συμπεριφορές που επέδειξαν πρόσφατα διεθνείς παίκτες στις συλλογικές υποχρεώσεις τους και στα τελευταία ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, με συνέπεια να υπάρχει δυσαρέσκεια και άμεσες πρωτοβουλίες εκ μέρους των υπευθύνων της Εθνικής ομάδας.

Το επεισόδιο στην Τούμπα ανάμεσα σε Κατσουράνη και Μανιάτη, αλλά και άλλες κόντρες που υπήρξαν στα προηγούμενα παιχνίδια των δύο ομάδων, έχουν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του Φερνάντο Σάντος και του Τάκη Φύσσα, καθώς ήδη έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις και προειδοποιήσεις.

Μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τούμπα ο Φύσσας είχε μιλήσει με παίκτες των δύο ομάδων και είχε διαπιστωθεί άριστο κλίμα σε συναντήσεις τους για υποχρεώσεις της Εθνικής.

Τα γεγονότα κάνουν πάλι αναγκαία την παρέμβαση του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, με τον Σάντος και τον Φύσσα να προγραμματίζουν συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους επισημανθεί ξανά ότι συμπεριφορές που ξεφεύγουν από την ένταση της στιγμής δεν είναι ανεκτές και είναι πλήρως αποδοκιμαστέες από την εθνική ομάδα.

Από την πλευρά της Εθνικής αφήνεται να εννοηθεί ότι εφόσον δεν υπάρξουν αποτελέσματα από τις συναντήσεις που θα γίνουν προς όφελος του καλού κλίματος στην ομάδα, τότε θα ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν και με τη συγκρότηση του ρόστερ για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ