2014-04-18 14:28:07
Φωτογραφία για «Καίει» τον ΠΑΟΚ το φύλλο αγώνα
Κόλαφος είναι για τον ΠΑΟΚ το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Σταύρος Μάνταλος μετά το τέλος του επεισοδιακού ημιτελικού της Τετάρτης.

Εκτός απ' όσα σημειώνει σχετικά με τα υπόλοιπα γεγονότα που ως επί το πλείστον κατέγραψαν και οι κάμερες, ενδιαφέρον έχει η αναφορά του σχετικά με το ξύλο το οποίο καταγγέλει ο Ολυμπιακός στη φυσούνα.

«Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σε εκείνο το σημείο κι ενώ περιμέναμε εντός αγωνιστικού χώρου να μας επιτραπεί από την αστυνομία να εισέλθουμε στα αποδυτήρια, διαπιστώθηκε στη φυσούνα γενική αναταραχή καθώς και παρουσία μεγάλου αριθμού αστυνομικών κι άλλων ατόμων.

Εκείνη τη στιγμή ήταν αδύνατη η προσέγγιση μας στον αγωνιστικό χώρο των αποδυτηρίων. Τελικά αφού μας ενημέρωσε η αστυνομία για την απομάκρυνση των περιττών ατόμων από τον χώρο της φυσούνας, καταφέραμε να εισέλθουμε», γράφει χαρακτηριστικά ο διαιτητής της αναμέτρησης.


Από εκεί και πέρα βέβαια καταγράφηκαν κι όλα τα υπόλοιπα γεγονότα με κάθε λεπτομέρεια, από τα ψάρια, τη ρίψη αντικείμενων με την είσοδο των διαιτητών και των «ερυθρολεύκων» στον αγωνιστικό χώρο, τη μπανάνα στον Σαλίνο και τη διακοπή μετά το γκολ του Αθανασιάδη, μέχρι τον αναβρασμό στους πάγκους των δύο ομάδων, αλλά και τη φωτοβολίδα στον Μέγερι.

Να επισημάνουμε πάντως πως δεν αναφέρθηκε το γεγονός πως ο Σαλίνο επέστρεψε στην εξέδρα τη μπανάνα που του πέταξαν. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ