2014-04-18 14:31:23
Φωτογραφία για Συνελήφθη άτομο για συνέργεια στο φόνο του Παύλου Φύσσα
Έναν άντρα, τον 48χρονο Κωνσταντίνο Κορκοβίλη, ο οποίος είχε συλληφθεί και κατά το πρόσφατο παρελθόν, στο πλαίσιο της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, συνέλαβε χθες η αστυνομία.

Ο Κορκοβίλης, ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος, μετά την απολογία του για συμμετοχή στη δράση της ΧΑ ως εγκληματικής οργάνωσης, συνελήφθη εκ νέου, τη Μεγάλη Πέμπτη στις 17:20, στον Πειραιά, κατηγορούμενος για συνέργεια-συμμετοχή στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Στην απολογία του, μετά την πρώτη σύλληψή του, είχε πει: «Είμαι απλός ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής και εθελοντικά προσφέρω βοήθεια όπου μου ζητηθεί, συνήθως στον τομέα τροφοδοσίας της οργάνωσης. Άλλωστε, έχω σχετική εμπειρία από προϋπηρεσία μου στην Κιβωτό του Κόσμο με τον πατέρα Αντώνιο».

Για τις δύο συνομιλίες με συγκατηγορούμενό του πριν από το φόνο του Φύσσα, είχε υποστηρίξει: «Πρόκειται για μια συνήθη συνομιλία με φίλο, αντικείμενο της οποίας ήταν τόσο ο ποδοσφαιρικός αγώνας που προηγήθηκε όσο και η οργάνωση δράσης του κόμματος την επόμενη ημέρα στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος. Η συζήτηση αυτή δεν είχε να κάνει με την επακολουθήσασα δολοφονία Φύσσα, ούτε έγινε μεταξύ μας κάποια συζήτηση για μετακίνησή μας στο σημείο αυτό». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ