2014-04-19 08:00:27
Φωτογραφία για Μακρυπούλια- Κορομηλά: Η εκρηκτική ατμόσφαιρα πίσω από τις κάμερες
Μπορεί μπροστά από τις κάμερες να φαίνονται όλα ρόδινα, αλλά στα backstage του «Just the two of us» η ατμόσφαιρα είναι ... ηλεκτρισμένη.

Ο λόγος για την Ζέτα Μακρυπούλια και την Ρούλα Κορομηλά, οι οποίες δεν έχουν και την καλύτερη σχέση πλέον. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ciao, όλο αυτό ξεκίνησε ενδεχομένως από την Ρούλα Κορομηλά, η οποία δεν ανέλαβε τα ινία του show και οι υπεύθυνοι του καναλιού τα εμπιστεύτηκαν στην νεότερη Ζέτα Μακρυπούλια. Η τελευταία προκειμένου ν' αποκαταστήσει την σχέση τη με την δασκάλα Ρούλα όχι μόνο έδωσε συνεντεύξεις μιλώντας με τα καλύτερα λόγια, αλλά έκοψε και τα μαλλιά της καρέ για να την τιμήσει.

Η Ρούλα Κορομηλά όμως στέκεται στο ύψος της και δεν κάνει πίσω για να τα ξαναβρούν. Η Ζέτα που έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια βλέποντας το τείχος από την πλευρά της Ρούλας δεν άντεξε και λύγισε ξεσπώντας σε κλάματα, αφού δεν μπορεί να κατανοήσει την συμπεριφορά που έχει απέναντί της. Όσοι τις είδαν στους διαδρόμους πριν την έναρξη του show έκαναν λόγο για εκρηκτική κατάσταση και μάλιστα φοβόντουσαν μήπως αυτό βγει και μπροστά στην κάμερα.

Πηγή: gossip-tv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ