2014-04-20 21:36:08
Φωτογραφία για «Νο1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ»!
Από... ένας εκ των υποψηφίων για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα κατέληξε να θεωρείται το Νο1 φαβορί ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος παρουσιάζεται πλέον ως ο επόμενος τεχνικός των Καταλανών.

Η "Μarca" επισημαίνει πως ο Βαλβέρδε ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Καμπ Νου με τις φήμες, τις διαρροές και τα δημοσιεύματα πάνω σε αυτό το θέμα να πληθαίνουν καθημερινά. Από παίκτης που ήταν, τώρα θα είναι ο προπονητής της. Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει πειστεί για τις ικανότητες και τα προσόντα του (τουλάχιστον ορισμένα εκ των μελών του Δ.Σ.) πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και προσανατολίζεται στο να κάνει συνάντηση μαζί του.

Ρόλο-κλειδί στην υπόθεση παίζει η εξαιρετική σχέση που έχουν οι Άντονι Θουμπιθαρέτα και Ερνέστο Βαλβέρδε. Μία σχέση μεγάλης εκτίμησης που έχει αντέξει στον χρόνο. Ο Θουμπιθαρέτα είναι σίγουρος πως ο παλιός του φίλος μπορεί να τα καταφέρει περίφημα στην Μπαρτσελόνα και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να γίνει πράξη το deal.

Ο Βαλβέρδε πάντως, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, σε ερώτηση που του έγινε απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο κάνοντας και λίγη... πλάκα όμως.

«Έτσι όπως με ρωτάτε, χωρίς... αναισθητικό;», τόνισε για να συμπληρώσει:

«Όχι, σίγουρα όχι. Δεν θα είμαι εγώ ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα».

O Βάσκος τεχνικός έχει ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ