2014-04-20 23:22:00
Φωτογραφία για Σε ποιον Επιτάφιο πήγε ο Αβραμόπουλος με την οικογένειά του
Τη Σαρωνίδα επέλεξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος να παρακολουθήσει την ακολουθία του Επιταφίου μαζί με τη σύζυγό του Βίβιαν και το μικρό γιό του, Ιάσονα.

Πολλοί από τους πιστούς που αναγνώρισαν τον υπουργό έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να τον συγχαρούν που έδωσε τέλος στις παρελάσεις πολιτικών και άλλων «παραγόντων» από τα στρατόπεδα κάθε Πασχαλιά. Ο κ. Αβραμόπουλος χαμογέλασε με ευγένεια αλλά απάντησε ότι οι στιγμές απαιτούν κατάνυξη, ευλάβεια και δέσιμο των οικογενειών.

Σε όλη τη διάρκεια της ακολουθίας αλλά και κατά την περιφορά του Επιταφίου, ο υπουργός μαζί με τη γυναίκα του και το γιό τους βρισκόταν μέσα στο πλήθος, συγκινήθηκε με τον τρόπο που ψάλθηκαν τα Εγκώμια ενώ άφησε άφωνο τον νεωκόρο της εκκλησίας που τού πρότεινε να σταθεί στην πρώτη σειρά της πομπής.

«Η ημέρα απαιτεί συμμετοχή στο θείο δράμα. Είναι πιο σημαντικό να είμαι μέσα σε όλο τον κόσμο και να πορεύομαι με σεμνότητα μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους», απάντησε με ευγένεια στον ηλικιωμένο κύριο, ο οποίος και μας μετέφερε τη στιχομυθία...


«Αν συμπεριφέρονταν έτσι όσοι ασχολούνται με το δημόσιο βίο, η αντιμετώπιση κάθε κρίσης και κάθε πρόκλησης θα ήταν παιχνιδάκι», σχολίασε με έκπληξη ο νεωκόρος στερώντας την ευχέρεια από το δημοσιογράφο ακόμα και να προσθέσει ο,τιδήποτε άλλο. Εντύπωση έκανε ακόμα ότι ο υπουργός πήγε στην εκκλησία με το προσωπικό αυτοκίνητό του, λιτά και χωρίς κουστωδίες.

Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/politiki/story/434853/se-poion-epitafio-pige-o-avramopoylos-me-tin-oikogeneia-toy#ixzz2zSZj9jQ8
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ