2014-04-22 11:00:09
Φωτογραφία για Ποια θα είναι η τιμή του iPhone 6;
Όπως φαίνεται οι ίντσες της οθόνης δεν είναι το μόνο που θέλει να αυξήσει η Apple καθώς σύμφωνα με αναφορές διαπραγματεύεται και την αύξηση στην τιμή του iPhone 6 με τους φορείς κινητής τηλεφωνίας Το θετικό είναι ότι οι φορείς αρχικά φαίνεται να αρνούνται την αύξηση που προτείνει η Apple, σύμφωνα με τον αναλυτή Peter Misek.

Ωστόσο μπορεί η αρχική απάντηση να είναι όχι, όμως η Apple γνωρίζει την αξία που έχει το brand name της οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο να το καταφέρει.

Aν αναρωτιέστε γιατί έχει ανάγκη η Apple να μπαίνει σε διαπραγματεύσεις με τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών, αυτό γίνεται διότι έχει πολυετή συμβόλαια μαζί τους σχετικά με τις επιδοτήσεις.

Όμως, αυτή δεν φαίνεται μια τόσο σοφή κίνηση για την Apple τη στιγμή που οι ανταγωνιστές πηγαίνουν τις τιμές προς τα κάτω, εκείνη να θέλει να τις αυξήσει.

Άλλωστε η Apple πρέπει να λάβει υπόψη της και το γεγονός ότι η αγορά των high-end συσκευών είναι αρκετά κορεσμένη σε αντίθεση με την αγορά των low-end κινητών που αναπτύσσεται συνεχώς.

Βέβαια η Apple σκοπεύει να βγάλει δυο νέες συσκευές μια με οθόνη 4.7 ιντσών και μια με 5.5 ιντσών οθόνη το οποίο όπως λέγεται θα είναι το πρώτο phablet της Apple.

Επομένως μια αύξηση στην τιμή θα μπορούσε να δικαιολογηθεί αν σκεφτούμε ότι και το 6 ιντσών Samsung Galaxy Note 3 κοστίζει $100 περισσότερα από το 5 ιντσών Samsung Galaxy S5. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ