2014-04-22 20:07:10
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα στη σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης (23/4) και θεωρεί πως σε τέτοια παιχνίδια παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες.

Ο φόργουορντ των ερυθρόλευκων μίλησε για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Θεωρώ πως όλα αυτά, η ψυχολογία και η τακτική, η ενέργεια, το πλάνο και η ατμόσφαιρα, συνέβαλαν στο να γίνει το 2-1. Αλλά ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Θεωρώ ότι αυτά τα παιχνίδια ιδιαίτερα σε βάθος παιχνιδιών, παίζουν ρόλο πολλά. Η τύχη, οι προσωπικότητες, το πλάνο, τα κλειδιά των ομάδων. Παίζουν πολλά ρόλο, είναι παιχνίδια τα οποία σε οδηγούν στο Final Four και χρειάζεται προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Κάθε φορά είναι κάτι διαφορετικό, χθες ήμουν εγώ, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος, ελπίζω να μην χρειαστεί να βάλουμε κάποιο μεγάλο σουτ.

Δεν θεωρώ πως έχουμε πάρει τόσους πολλούς τίτλους που έχουμε χορτάσει. Στη χώρα που ζούμε και στον χώρο που είμαστε, πρέπει να αποδεικνύεις κάθε μέρα ποιος είσαι και να βελτιώνεσαι. Παίζεις πάντα για τον κόσμο και την ομάδα που είσαι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ