2014-04-22 22:27:53
Φωτογραφία για ΓΙΟΥΛ : ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ
O Σέρχιο Γιουλ περιγράφει την καθημερινότητα των... playoffs και ελπίζει η ομάδα του να επιστρέψει στη Μαδρίτη έχοντας στην τσέπη το εισιτήριο για το Final Four του Μιλάνου.

Ο Ισπανός γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης έγραψε στο blog που διατηρεί στο site της Ευρωλίγκας για τη δύσκολη σειρά με τον Ολυμπιακό και για το πως περνάνε οι μέρες στα... playoffs:

«Καλησπέρα σε όλους! Σας γράφω από την Ελλάδα και τον Πειραιά! Όπως όλοι ξέρετε η σειρά με τον Ολυμπιακό πήγε στο 2-1. Η επόμενη νίκη θα μας στείλει στο Final Four του Μιλάνου, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα. Καταφέραμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας, να νικήσουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια, όπως πάντα με την απίστευτη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Στο τρίτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός μας νίκησε. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Είχαμε ελπίδες να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε στο τέλος. Τώρα, θα γυρίσουμε στις προπονήσεις για να προετοιμαστούμε για το τέταρτο παιχνίδι.


Φτάσαμε στην Ελλάδα μετά από μία δύσκολη εβδομάδα. Δεν είναι εύκολο το να νικήσεις τον Πρωταθλητή Ευρώπης δύο φορές σε μία βδομάδα. Και τα δύο παιχνίδια ήταν έντονα. Δουλέψαμε όλη την χρονιά σκληρά για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Όποιος είδε τα πρώτα παιχνίδια θα κατάλαβε πόσο σημαντικό ήταν το ότι παίξαμε τα δύο πρώτα παιχνίδια στην έδρα μας.

Ήρθαμε το βράδυ της Κυριακής (20/4) στην Αθήνα, αφού είχαμε προπονηθεί το πρωί στη Μαδρίτη. Όπως συνήθως, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι προπονηθήκαμε στο ΣΕΦ. Ήταν... διαφορετικό όταν επιστρέψαμε το απόγευμα! Στην προπόνηση ήταν εντελώς άδειο και πριν το παιχνίδι απίστευτα γεμάτο! Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε, αλλά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Είμαστε κοντά στο να τελειώσουμε τη σειρά με νίκη. Χάσαμε τον Ντρέιπερ που τραυματίστηκε, ωστόσο ο Τζέισι Κάρολ επέστρεψε και είναι έτοιμος να μας βοηθήσει.

Τώρα το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το τέταρτο παιχνίδι. Τίποτε περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Επιστρέψαμε στο ΣΕΦ το πρωί για να προπονηθούμε, επιστρέψαμε μετά στο ξενοδοχείο και ετοιμαζόμαστε ξανά για δουλειά. Αυτή την φορά με τους γιατρούς μας και τους φυσικοθεραπευτές μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πόσο σημαντική δουλειά κάνουν. Η δουλειά τους είναι πραγματικά σημαντική, αφού ήταν μία χρονιά μεγάλη με πολλούς αγώνες.

Στην Αθήνα ο καιρός είναι πολύ καλός, έτσι αν βρω λίγο χρόνο θα προσπαθήσω να πάω μία βόλτα. Έτσι, θα καταφέρω να αποφορτιστώ λιγάκι εν όψει των δύσκολων αναμετρήσεων που έρχονται. Ο χρόνος περνάει πολύ αργά εν όψει του τέταρτου παιχνιδιού. Μουσική, βιβλία, ταινίες και σειρές και φυσικά συζήτησε με τους συμπαίκτες βοηθούν για να καλύψεις τον χρόνο. Μόλις τελείωσα την πρώτη σεζόν του Breaking Bad. Την προτείνω σε όλους!

Αυτά για σήμερα από μένα! Στέλνω σε όλους τους φιλάθλους στη Μαδρίτη μία μεγάλη αγκαλιά από την Ελλάδα. Ελπίζω να επιστρέψουμε στη χώρα με ακόμα μία νίκη και το εισιτήριο για το Final Four της Μαδρίτης στην τσέπη! Hala Madrid!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ