2014-04-23 10:42:14
Φωτογραφία για ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ..... (VIDEO)
Του Αγ. Γεωργίου σήμερα και τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα που ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε από το Καστελόριζο την ένταξη της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης. Τι να ευχηθούμε λοιπόν σ' αυτόν τον άνθρωπο, που μας διαβεβαίωνε για την σωτηρία μας, ενώ το δημόσιο χρέος συνεχίζει να αυξάνεται... Το 2009, ένα χρόνο δηλαδή πριν την επιβολή του Μνημονίου στην Ελλάδα, το κρατικό χρέος έφτανε στο 129% του ΑΕΠ. Σήμερα, 4 χρόνια μετά, το χρέος έχει εκτοξευθεί στο 175% και συνεχίζει να αυξάνεται.

Παράλληλα, από το 2010 μέχρι σήμερα η Ελλάδα έλαβε στα πλαίσια του περίφημου προγράμματος στήριξης 215 δισ. ευρώ σε μορφή δανείων. Από τα χρήματα αυτά φυσικά δεν «στηρίχθηκαν» οι πολίτες, αλλά οι τράπεζες, οι οποίες μάλιστα δεν αρκέστηκαν σε ένα ποσοστό μόνο του συνολικού ποσού αλλά τροφοδοτήθηκαν με επιπλέον κρατικά χρήματα, με τη συνολική «βοήθεια» να ανέρχεται στα 250 δισ. ευρώ.

Στο ίδιο διάστημα, η Ελλάδα, δηλαδή οι εξαθλιωμένοι πολίτες της, πλήρωσαν για τους τόκους και την αποπληρωμή των δανείων 321 δισ. ευρώ!

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΞΑΝΑ... ΛΕΟΝ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΞΑΝΑ... ΛΕΟΝ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ