2014-04-23 13:40:04
Φωτογραφία για Η Hyundai Motor διέθεσε 186 οχήματα για την τελετή ορκωμοσίας του Προέδρου της Χιλής
Η Hyundai Motor Company, μέσω του επίσημου διανομέα της στη Χιλή, διέθεσε 186 οχήματα στην κυβέρνηση της Χιλής καθώς ο νέος αρχηγός του κράτους επέλεξε να χρησιμοποιηθεί το πολυτελές sedan Equus, η ναυαρχίδα της αυτοκινητοβιομηχανίας, για την τελετή της ορκωμοσίας. Τα οχήματα Hyundai χρησιμοποιήθηκαν για τις μετακινήσεις αρχηγών κρατών, υπουργών και αξιωματούχων από διάφορες χώρες κατά τη διάρκεια της τελετής, που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κογκρέσο της Χιλής, στην πόλη Valparaiso.

«Είναι μεγάλη τιμή που τα μοντέλα της Hyundai ήταν τα επίσημα μέσα μεταφοράς για τις σημαντικές προσωπικότητες που παρακολούθησαν την αλλαγή της διοίκησης στη Χιλή", δήλωσε ο κ. Ricardo Lessmann, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Minvest, μητρικής εταιρείας των αυτοκινήτων Gildemeister, διανομέα της Hyundai Motor στη Χιλή. «Είναι μια εξαιρετικά σημαντική αναγνώριση για την υπεροχή και την ποιότητα της μάρκας μας καθώς και την υπεύθυνη και επαγγελματική δουλειά που έχουμε κάνει με τη μάρκα από το 1986, προσφέροντας εξαιρετικά προϊόντα και αδιαμφισβήτητη ποιότητα. Χαιρετίζουμε τη νέα αυτή διάκριση από την κυβέρνηση της Χιλής. "


Η Hyundai Motor, η οποία προσέφερε τα υψηλής ποιότητας οχήματα της σε σημαντικά κυβερνητικά γεγονότα στη Χιλή κατά τη διάρκεια των ετών, συμπεριλαμβανομένων τα παγκοσμίου φήμης προϊόντα της όπως το Grand Santa Fe, το Tucson και το Elantra, όλα με εξοπλισμό και χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας για να παρέχουν μέγιστα επίπεδα ασφάλειας και άνεσης.

Επιπλέον, η Hyundai Motor και η Automotive Gildemeister δημιούργησαν μια ειδική ομάδα εργασίας για να εξασφαλίσουν ότι τα αυτοκίνητα παραδόθηκαν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και παρέμεινε σε επιφυλακή καθ’ όλη την τελετή ορκωμοσίας ώστε να ανταποκριθεί σε τυχόν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης .

Η Hyundai Motor, η οποία έχει το δεύτερο μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στη Χιλή, έχει αποκτήσει πλούτο εμπειρίας στη μετακίνηση αξιωματούχων από όλο τον κόσμο σε διάφορες διεθνείς εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των συνόδων κορυφής και περιφερειακών συνεδριάσεων που σχετίζονται με τις G20, APEC και CELAC.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ