2014-04-23 15:18:06
Φωτογραφία για Η Κιμ Καρντάσιαν πριν και μετά τις πλαστικές επεμβάσεις στα οπίσθιά της
Τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν. Η τηλεπερσόνα με επεμβάσεις, με ρούχα που τα τονίζουν και με μαγιό που τα αφήνουν ακάλυπτα, έχει φροντίσει από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό να τα κάνει θέμα συζήτησης. Και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνει.

Κατά... τύχη, είτε πρόκειται για φωτογραφίες παπαράτσι, είτε για δικές της selfie, ο φακός ζουμάρει πάντα στα οπίσθιά της. Είναι ολοφάνερο, πλέον, ότι η τηλεπερσόνα έχει αντιληφθεί ότι το συγκεκριμένο σημείο του σώματός της μπορεί να συντηρεί τη συζήτηση γύρω από το όνομά της και γι' αυτό στρέφει την προσοχή της και το ενδιαφέρον της σε... αυτό. Και επενδύει κιόλας. Γιατί όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, προφανώς, η Κιμ Καρντάσιαν έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τα φουσκώσει, παρά το ότι η ίδια το αρνείται πεισματικά.

«Διαβάζω όλες αυτές τις φήμες στα ΜΜΕ που λένε ότι έχω κάνει ενέσεις ή έχω βάλει εμφυτεύματα στα οπίσθια μου. Ασχοληθείτε με τη ζωή σας επιτέλους!», δήλωσε πρόσφατα με τις φωτογραφίες να την διαψεύδουν..

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ