2014-04-24 02:08:06
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Με περίσσια αισιοδοξία βλέπει ο Ιωάννης Παπαπέτρου την πέμπτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ, έπειτα από τη δεύτερη νίκη των ερυθρόλευκων στο ΣΕΦ.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ εμφανίστηκε ο νεαρός γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης, ο οποίος μιλώντας στη Nova μετά την επικράτηση στο ΣΕΦ, στάθηκε στην αγωνιστική βελτίωση της ομάδας του μετά το πρώτο ματς και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παρουσία του Ολυμπιακού στο final-4 του Μιλάνου

Αναλυτικά:

«Τα σημαντικό είναι η νίκη που πήραμε σήμερα. Κάναμε αυτό που θέλαμε απόψε και πλέον έχει απομείνει ένα ματς για να φτάσουμε στο φάιναλ-4. Το σημαντικότερο στοιχείο μας ήταν η θέληση, παλέψαμε, κάναμε το παιχνίδι μας και ισοφαρίσαμε. Πάντα κοιτάγαμε ξεχωριστά το κάθε ματς. Σήμερα παίξαμε καλά».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να κερδίσει στη Μαδρίτη και να πάει στο final-4: «Σίγουρα μπορεί ο Ολυμπιακός. Πάμε να κερδίσουμε, είμαστε πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο μας ματς απέναντι στη Ρεάλ. Πρέπει να αλλάξουμε τον ρυθμό τους, να τους κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ και έτσι θα αυξήσουμε τις πιθανότητές μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ