2014-04-24 10:45:04
Φωτογραφία για Στις 25, 26 και 27 Απριλίου 2014, θα πραγματοποιηθεί η Άσκηση USAR ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ 2014
Στις 25, 26 και 27 Απριλίου 2014, θα πραγματοποιηθεί η Άσκηση USAR "ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ 2014"με την υποστήριξη του Δήμου Εορδαίας και της Δ.Ε.Η. ΑΕ ( Διεύθυνση Ορυχείων ) και παρατηρητές την.. Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , Υπηρεσίες του Δημοσίου & Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η άσκηση "ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ 2014", είναι άσκηση αντιμετώπισης συνεπειών σεισμού και διάσωσης θυμάτων από ερείπια σε πραγματικούς χρόνους. Θα πραγματοποιηθεί εντός των χώρων του ορυχείου της ΔΕΗ, στο λεκανοπέδιο της Εορδαίας του νομού Κοζάνης στους χώρους του "παλαιού Κλείτους" και της "παλιάς Χαραυγής" και θα πάρουν μέρος πάνω από 100 Εθελοντές Διασώστες. 

Η άσκηση συνδιοργανώνεται από τις ομάδες: 1. Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας, ΕΔΟΠ. 2. Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Καλαμαριάς, ΟΜΑΚ Καλαμαριάς 3. RSF Hellas Εθελοντική Ομάδα Επικοινωνιών και Διάσωσης, 4. Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Ωραιοκάστρου, ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου. 5. Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Αττικής, ΟΜΑΚ Αττικής Στην άσκηση έχουν δηλώσει μέχρι σήμερα, πως θα συμμετάσχουν και εθελοντές από: 1. Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης, 2. Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Μακεδονίας. 3. Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν. Φιλαδέλφειας. 4. Ραδιολέσχη Φλώρινας. Η άσκηση έχει ως στόχο την κοινή εκπαίδευση των εθελοντών σε θέματα USAR, την απόκτηση κοινής γλώσσας και διαδικασιών. 

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ