2014-04-24 14:36:32
Φωτογραφία για Αγώνες Τοξοβολίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Έτους 2014
Τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014, διεξήχθησαν οι αγώνες Τοξοβολίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2014, στο Χαλκιοπούλειο γήπεδο, στη Λαμία.

Η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας κατέκτησε τέσσερα (4) Χρυσά, δύο (2) Ασημένια και δύο (2) Χάλκινα Μετάλλια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Σύνθετο Τόξο (Ομαδικό): Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα ανδρών της Πολεμικής Αεροπορίας με 1667 βαθμούς, την οποία αποτελούσαν ο Υποσμηναγός (Δ) Ιωάννης Περμαθούλης, ο Σμηνίας (ΟΤΑΦ) Ανδρέας Γκόγκος και ο Σμηνίας (ΟΧΣΜΣ) Νικόλαος Κουρνούτος.

Ολυμπιακό Τόξο (Ομαδικό): Χάλκινο Μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα ανδρών της Πολεμικής Αεροπορίας με 1365 βαθμούς, την οποία αποτελούσαν ο Υποσμηναγός (ΥΑΔ) Εμμανουήλ Γκογκολάκης, ο Σμηνίας (ΟΤΑΦ) Θεόδωρος Κουγιουμτζίδης και ο Σμηναγός (ΤΜΑ) Παναγιώτης Ηλιάδης.

Στην ατομική κατάταξη στο αγώνισμα του Ολυμπιακού Τόξου, στην κατηγορία των ανδρών, το Ασημένιο Μετάλλιο κατέκτησε ο Υποσμηναγός (ΥΑΔ) Εμμανουήλ Γκογκολάκης
. Στο αγώνισμα του Σύνθετου Τόξου, στην κατηγορία των ανδρών, το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε ο Υποσμηναγός (Δ) Ιωάννης Περμαθούλης και το Χάλκινο Μετάλλιο ο Σμηνίας (ΟΤΑΦ) Ανδρέας Γκόγκος, ενώ στην κατηγορία των γυναικών στο αγώνισμα του Ολυμπιακού Τόξου, το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε η Υποσμηναγός (Δ) Ψαρρά Ευαγγελία και το Ασημένιο Μετάλλιο η Σμηναγός (Δ) Ιωάννα Χατζηιωάννου. Στο αγώνισμα του Σύνθετου Τόξου, στην κατηγορία των γυναικών, το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε η Αρχισμηνίας (ΤΟΠ) Στυλιανή Αναστασάκη.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ