2014-04-25 08:30:15
Φωτογραφία για Όλοι οι προδότες της ΝΔ στηρίζουν τουρκικό προξενείο - Φωτορεπορτάζ
Το «κουτί της Πανδώρας» άνοιξε μετά την αποπομπή της μουσουλμάνας Ρομά, Σαμπιχά Σουλεϊμάν, από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και την αποκάλυψη των «στενών επαφών» υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ με τους Γκρίζους Λύκους. Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, οι οποίες στην ουσία τους μιλάγαν για τα προφανή, δηλαδή την ανθελληνικότητα της αριστεράς, άρχισε ένα άνευ προηγουμένου ξεκατίνιασμα, το οποίο είναι άκρως αποκαλυπτικό και αναδεικνύει, προς όλους τους Έλληνες, τη μία και μόνη αλήθεια ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πραγματικά Ελληνικό κόμμα και αποκλειστικός εγγυητής της Εθνικής μας Ασφάλειας, Εδαφικής Ακεραιότητας και Αξιοπρέπειας.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην σωρεία των αποκαλύψεων για «στενές σχέσεις» με το τουρκικό προξενείο και τις υποσχέσεις προς τον τουρκισμό, ήταν η ανάδειξη των σχέσεων που αντιστοίχως έχουν με το προξενείο και τον τουρκισμό η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε μερικές φωτογραφίες:


Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν, ποζάρει περιχαρής εμπρός από τη "σημαία" της "ανεξάρτητης Θράκης"

Ο προαναφερθείς Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν, σε "τρυφερή" φωτογράφιση με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο αντιπρόεδρος της Νεολαίας Ροδόπης της ΝΔ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη ΝΔ, Χασάν - Χασάν, στα γραφεία κόμματος τουρκοφρόνων

Αχμετσίκ Ριτβάν (υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές), Χατζηγκενέ Ιρφάν, Σουνάι Αληοσμάνογλου, Ιμπραήμ Αμούτσκα και Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ, όλοι τους μειονοτικοί υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ξάνθη για τις Περιφερειακές εκλογές στα γραφεία του κόμματος των Γκρίζων Λύκων, DEB.

Πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Σιμπέλ Μουσταφάογλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος σε κόμμα τουρκοφρόνων το 2010. 

Ο πολιτευτής της ΝΔ, Ερχάν Ιμάμογλου, γιορτάζει την Άλωση της Πόλης από τους Οθωμανούς.

Αϊχάν Καραγιουσούφ, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζεται με την τουρκική σημαία και τον κεμάλ ατατούρκ

Ζεϊμπέκ Χασάν Χουσεϊν, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζεται με την τουρκική σημαία και τον κεμάλ ατατούρκ

Ο Αχμέτ Κουρτ, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ, παρεούλα με τον ηγέτη του Κόμματος των Γκρίζων Λύκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν άρρηκτους δεσμούς με τον τουρκικό επεκτατισμό και αυτούς που επιθυμούν τον διαμελισμό της Πατρίδος μας. Είτε από ιδεολογική επιταγή, είτε από ψηφοθηρία, τα τρία αυτά κόμματα έχουν προσκυνήσει τους τούρκους και προωθούν τις επεκτατικές τους βλέψεις. Αυτό αφήνει μόνη την Χρυσή Αυγή ως θεματοφύλακα της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας ενάντια σε όσους επιβουλεύονται τα εδάφη μας. 

Το απόγευμα του Σαββάτου 05/04 εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες προέβησαν σε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά του τουρκικού προξενείου στην πόλη της Κομοτηνής, εκφράζοντας έτσι την συντριπτική πλειοψηφία των Θρακιωτών που απαιτούν την εδώ και τώρα εκδίωξη των τούρκων πρακτόρων και το κλείσιμο του παράνομου προξενείου τους. Παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο βουλευτής Σερρών και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Αυγή Αρτέμης Ματθαιόπουλος ο οποίος κατά την ομιλία του κατηγόρησε ευθέως το ενδοτικό ελλαδικό μνημονιακό κράτος, που αφού πρώτα διέλυσε οικονομικά με τα μνημόνια του την Θράκη (όπως και την υπόλοιπη Ελλάδα) βάφτισε αργότερα τον επεκτατισμό των Τούρκων ως επένδυση που θα σώσει τους συμπατριώτες μας. Επίσης κατήγγειλε τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου των οποίων οι βουλευτές συνδιαλέγονται ανοιχτά και επίσημα με πράκτορες της τουρκίας και μιλούν ξεκάθαρα για μια ανεξάρτητη Θράκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-jekatiniasma-apokaluptei-thn-alhtheia-h-chrush-augh-monos-egguhths-ths-e#ixzz2zpm8bqHS
InfoGnomon
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ