2014-04-28 10:16:05
Φωτογραφία για Αλλαγή Φρουράς στην Ηγεσία της ΕΑΑΣ… Παρουσία Α/ΓΕΕΘΑ!
Αλλαγή Φρουράς στην Ηγεσία της ΕΑΑΣ Παρουσία Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωσταράκου Μιχαήλ που συνοδευόταν από τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Μανωλά Χρήστο!

(φώτο με τον Πρόεδρο της ΕΑΑ Ιατρίδη αντιπέραρχο ε.α και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κωσταντάρα )

Tο Σάββατο 26 Απριλίου 2014, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος παρέστη σε εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ) που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης-παραλαβής των Διοικητικών Συμβουλίων της Ένωσης.

Αλλαγή Φρουράς στην Ηγεσία της ΕΑΑΣ …Όπου καταλάμε ξανά και πάλι γιατί οι μεγάλοι άνδρες και αυτοί κλαίνε !

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που μίλησαν για την απόλυτη κατάληψη της Στρατιωτική Ηγεσίας απο τους Πυροβολητές και μάλλον έχουν δίκιο !

Απο το 2010 ο Στρατηγός Κωσταράκος στην Ηγεσία του ΓΕΕΘΑ ,ενώ και στους Αποστράτους κυριαρχεί το πυροβολικό , με την νέα Ηγεσία να προέρχεται και αυτή απο το Πυροβολικό (τυχαίο να είναι άραγε οτι θεωρείται ο Βασιλιά των όπλων ; ) !


Παρέδωσε την ΕΑΑΣ ο Αντστράτηγος Μαρευόπουλος Παντελής και μπορεί να πάει στο σπίτι έχοντας ήσυχη την συνείδηση του…Πρόσφερε ο Πρόεδρος σε καιρός δύσκολους και μάλιστα αγωνίστηκε μόνος του εναντίον πολλών εχθρών ακόμη και εντός των τειχών !

Κάποιοι μπορεί να πούνε τέτοια μέρα τέτοια λόγια αλλά τώρα που φεύγει πρέπει να πούμε τα πράγματα όπως έχουν …Μην ξεχνάμε οτι μόνος τους καθιέρωσε την Εθνική Ηχώ και την έκανε προσιτή σε όλους ,αγωνίστηκε ο Μαυρεδόπουλος όταν διάφορες ομαδούλες προσπαθούσαν να επιβάλλουν πολτική στην Ένωση αλλά δεν κατάφεραν κάποιοι να διαλύσουν τη Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ακόμη και όταν κάποιοι δήθεν υποστηρικτές των δικαιωμάτων των Στρατιωτικών όχι Αξιωματικοί, αλλά ένστολοι που δεν τελειώσαν καμιά παραγωγική Σχολή προσπάθησαν να καπελώσουν τις Ενώσεις των Αποστράτων εκμεταλλευόμενοι την άγνοια των Αξιωματικών ε.α περί συνδικαλισμού !

Η Ένωση παρέμεινε Ενωμένη και είναι σήμερα πολύ Ισχυρή με το σύνθημα της είναι όπως το έστειλε ο νεοεκλεγείς στο Δ.Σ της Ενώσεως Στρατηγός Σκαρμαλιωράκης » ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΑΑΣ »

Να περάσουμε στην Αλλαγή της Φρουράς όπου η συγκίνηση περίσσεψε και δυστυχώς αποδείχθηκε πολύ μικρή η Αίθουσα της ΛΑΕΔ για να χωρέσει το Λαός που βρέθηκε στην Παραλαβή -Παράδοση που ξεκίνησε με απολογισμό του Δ.Σ και του Προέδρου που τελείωσε με ευχές και σφιγμένα χείλη !

Το Θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο νέος Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Υποστράτηγος Δανιάς Σπυρίδων ήταν αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ στο προηούμενο Δ.Σ και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η καλή πορεία θα συνεχιστεί

Θα θέλαμε να επισημάνουμε στον νέο Πρόεδρο που έχει στην διάθεση του πλέον αρκετά ΜΜΕ …Ενώ στην παραλαβή ήταν παρών και ο Δημοσιογράφος και πρώην Βουλευτή Δημήτρης Κωσταντάρας υιός του αείμνηστου Λάμπρου. που στήριξε τον αγώνα των Αποστράτων από το Κανάλι που εργάζεται όσο κανείς άλλος ,όταν κάποιοι δεν ανέφεραν καν τον αγώνα των Αποστράτων !

Να θυμηθούμε οτι προέβαλε τους Αγώνες και τις πορείες των Αποστράτων σε Αθήνα ,Χανιά και Λάρισα με συνδέσεις και συνεντεύξεις όταν τα μνημονικά ΜΜΕ αγνοούσαν και χλεύαζαν τις περικοπές των Αποστράτων κατά 65% και έκαναν λόγο και για πραξικόπημα και πρέπει να κόψουν τον ομφάλιο λώρο οι εν ενεργεία Αξιωματικοί!

Ευτυχώς την απάντηση την πήραν οι άσχετοι για μια ακόμη φορά εχθές με την παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ που παρέστη και τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του συνοδευόμενος από τον Α/ΓΕΣ που μίλησε για τη συνέχεια των εν ενεργεία που είναι οι Απόστρατοι !

Το μήνυμα που πρέπει να κρατήσουμε από εχθές είναι ένα …Είμαστε πολλοί και πρέπει να είμαστε Ενωμένοι και το σύνθημα μας πρέπει να παραμείνει ένα :

» ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΑΑΣ » Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ